Dronken Gina is een beetje in shock. ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Dronken Gina is een beetje in shock.

Goedemorgen Utopia.

Gisteravond en nacht is er natuurlijk van alles gebeurd. We schreven al over de kus die Rob uitdeelde met een bezoekster. En dat Stefanie zichzelf daardoor een stom wicht noemt omdat ze gevoelens heeft voor Rob maar dat niet durft te tonen. Kort daarna brak de hel uit toen Gina iets zag wat haar hartje brak. De welbekende huispoes van Utopia eet een levend muisje op en ze horen de botjes zelfs kraken. Het is een cadeautje van de poes om te laten zien dat ze zich thuis voelt in Utopia, maar Gina kan het niet verdragen. Ze schreeuwt een aantal keer en verzoekt de poes vriendelijk om geen muisjes meer op te eten. Ze ziet liever dat iedereen zakgeld verdeeld om kattenvoer te halen, maar alleen Gina lijkt problemen te hebben met de natuur. (Zie video) Verder noemt Gina de poes Nala terwijl ze al Jill heet voor zover wij weten.

Rond een uurtje of 2 's nachts komt er een streamlock en daarna is het feestje afgelopen. Iedereen ligt in bed of is opeens stil.Om half zes rookt Cees buiten een sigaret om vervolgens weer zijn bed in te duiken. En om half acht is het Ivan die weer aan een nieuwe dag begint. Hij verzorgt de koeien vandaag in zijn eentje want we zien Naomi niet uit bed komen. Cees komt even later wel uit bed dus om 09:23 zijn er in totaal 2 Utopia bewoners wakker. We wachten geduldig af tot de overige 12 zonnestraaltjes onze dag weer goed maken.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.