Didi is niet meer boos op Bas. ~ Utopia Gekte

9/29/2015

Didi is niet meer boos op Bas.

Mailcontact.

Waarschijnlijk heeft het geen uitleg nodig, maar we geven toch een korte opfriscursus. Bas had een date met Didi, dook met haar onder de dekens om een potje te zoenen en een dag later zoende Bas met iemand anders op de markt. Van die laatste kus had hij geen spijt, maar wel van de kus met Didi. Want ja, als Didi de ware was geweest dan zou hij een dag later niet iemand anders zoenen. Er is wat mailcontact tussen Bas en Didi en zojuist heeft hij weer een mail gelezen. (Zie foto)

''Ik ben niet meer boos op je. Ik begrijp je ook. Ik voelde mij alleen een beetje gekwetst. En misschien inderdaad dat we elkaar buiten de poorten weer zien. Doe de groetjes aan iedereen. Liefs Didi xxx. Verstuurd vanaf mijn iPhone''.

Ook dit probleem is dus helemaal opgelost. Wel is/was het een verschrikkelijk slecht verhaallijntje, maar goed. Ook daar zijn we inmiddels aan gewend. :-) Zo ook als het gaat om kat Jill. Veel dieren in Utopia krijgen nauwelijks aandacht van Stefanie, Bjorn en Nicole. Maar als het om het dier van een ander gaat weten ze er allemaal een flinke mening over te vormen. Kat Jill heeft namelijk een wondje en ze kunnen het maar niet geloven dat ze nog altijd buiten rondloopt terwijl de eigenaren hadden beloofd om de kat binnen proberen te houden. Volgens Stefanie zouden de eigenaren het zielig vinden voor Jill om haar binnen te houden en ze noemt het zelfs dierenmishandeling. ''Zorgen je baasjes niet goed voor je'', is wat Bjorn tegen het diertje fluistert. Laatstgenoemde is ook van plan om de baasjes van Jill nog maar een keer te bellen. Ondanks dat Bas dit gister avond ook al gedaan heeft. Bjorn vind namelijk dat er wat gedaan moet worden, en als de baasjes dat niet doen, dan doet hij dat wel.

Alsof dit nog niet genoeg is heeft ook boer John een belletje gedaan naar Utopia vanwege een probleempje. Het telefoontje is voor Gina en Mark want zij willen graag een biggetje. Of eigenlijk twee. Ze dachten dat die 10 euro per stuk kosten, maar dit blijkt volgens de boer 150 euro per stuk te zijn. Later vandaag belt hij nog eens even terug. Die biggetjes komen er toch wel, het kost dus alleen wat meer.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.