Didi is de gelukkige en mag volgende week terug komen ~ Utopia Gekte

9/19/2015

Didi is de gelukkige en mag volgende week terug komen

Bas maakt zijn keuze bekend

Nadat Bas weer uitgebreid op date is geweest met de overgebleven drie dames, is het tijd voor hem om zijn definitieve keus te gaan maken. Bas weet het alleen nog niet. Hij twijfelt tussen Didi en Jackie en vraagt aan cupido's Benjamin en Bjorn wie hun zouden kiezen. Benjamin zegt dat hij iemand had gekozen die al weg is. Uit deze twee vind hij het heel lastig en weet hij het niet. Bjorn zegt qua uiterlijk op blond te vallen dus dan zou hij voor Jackie kiezen. Maar dan moet hij flink wat drankjes achteroverslaan en dan zou het volgens hem nog niet lukken. Beide dames zijn niet echt Bjorn's ding. Gelukkig is het ook niet hun date en moet Bas kiezen. De mannen wijzen Bas wel op het antwoord van Jackie. Dat ze ''denkt'' terug te komen. En het niet zeker weet. De andere twee dames zeiden meteen ja.

Om acht over acht is het voor Bas tijd om zijn keuze aan de drie dames bekend te gaan maken. De drie dames moeten met zijn allen op één bank gaan zitten en krijgen vervolgens te horen wat er gaat gebeuren. De dame die Bas kiest mag volgende week terug komen als ze dat leuk vind. Bas zegt dat hij hier ongemakkelijk van word. Hij vond het heel leuk met alle drie de dames en mag er maar eentje kiezen. Er moeten er dus twee afvallen en de eerste die afvalt is Jackie. Hij vond het heel leuk met haar ''en misschien tot ooit''. Vervolgens mag Bas bekend gaan maken wie hij wel gekozen heeft. Hij kiest voor Didi en overhandigd haar een roos en de sleutel van zijn hart (de sleutel van de B&B). ''oh oh wat leuk. Dan zie ik je sowieso volgende week'', reageert Didi. Er klinkt luid geklap en volgende week mag Didi dus weer langs komen.

Didi en Bas worden samen op de foto gezet, en daarna komt Didi's beste vriendin aanrennen. Ze is heel blij voor Didi en vind het een leuke match. Als ze samen aan Bas vragen waarom hij voor Didi heeft gekozen laat hij weten dat ze heel schattig en heel lief is, dat ze er goed uit ziet, en dat ze jong van geest is. Bas vraagt wat haar ouders er van zullen vinden. En volgens Didi vinden die het heel erg leuk. Vervolgens is het al vrij snel tijd om weer afscheid te nemen. Een paar dagen geleden werd er gezegd dat Bas zou gaan dineren met zijn gekozen date. Maar waarschijnlijk gaat dat niet door omdat het daten pas veel later van start is gegaan vanwege de kickbokstraining vanmiddag. Didi komt volgende week in ieder geval terug.

Zodra ze met haar vriendin, en de andere afgevallen dates richting de poort loopt, wijst iemand haar erop dat ze nog niet kan praten omdat ze nog een zendertje om heeft. De andere date Charella lijkt zich daar niks van aan te trekken en vertelt dat Gina's moeder van tevoren contact had opgenomen met haar, en dat ze iets door moest geven aan Gina. Wat weten we niet want vrij snel daarna lopen ze het hek uit.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.