De verschrikkelijke. ~ Utopia Gekte

9/15/2015

De verschrikkelijke.

Time to shine.

Op deze vroege dinsdagmorgen ontdekken we dat de verschrikkelijke vogelverschrikker weer is verplaatst. Deze keer staat het gevaarte niet in de stal, maar pal voor de deur van de loods. De bedoeling zou wel weer zijn om iemand te laten schrikken. Niet erg origineel meer deze manier, maar we begrijpen dat de ideeën opraken en creativiteit wat minder geprikkeld wordt na opsluiting in Utopia. Er is dan ook niemand van schrik neergevallen voor zover wij weten. Wel weten we dat Naomi en Ivan weer samen de koeien verzorgen. Helaas zonder voer, want Naomi was vergeten dat te bestellen. Ivan heeft dat gisteren gedaan(?) en later vandaag krijgen ze alles weer binnen.

Elders in de loods zien we de benen van Cees in de lucht hangen als we naar Rowena kijken die haar zender goed doet. De frisse nieuwkomer is eerder uit bed dan Cees en lijkt er nog steeds zin in te hebben. Het is altijd zo dat nieuwkomers vroeg uit bed komen, het duurt even om te wennen aan de slakkenstand waar Utopianen automatisch in belanden.

Als we terug schakelen naar de koeien horen we Naomi uitspreken dat ze misselijk is omdat ze te vroeg uit bed is opgestaan. Ze gaat er daarom maar even goed bij zitten en laat Ivan het werk doen. Dan maar weer terug naar Rowena. Zij is bezig met haar make-up en kijkt daarbij even in de camera. (Foto 3) Ja Rowena, zelfs als je je make-up aan het bijwerken bent willen we nog naar je kijken. :-) ''Time to shine in het mooie Utopia'', zegt ze enthousiast. Zo horen we het graag!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.