De vaute party in Utopia. ~ Utopia Gekte

9/25/2015

De vaute party in Utopia.

Vaut dus.

Je hebt fout en je hebt fout. Ook hebben we tegenwoordig vaut. Utopia is vaut dus daar hoort een vaute party bij. Vandaar dat de bewoners deze avond een heuse vaute party hebben in hun eigen huis. Hoe vaut is dat? Oké, genoeg, niet grappig meer. Eigenlijk was het vanaf het begin al niet grappig. Hoe dan ook, er lopen flink wat bezoekers de poort door! De bewoners hebben een flinke maaltijd achter de kiezen samen met hun Bed & Breakfast gasten dus er kan vaut veel alcohol naar binnen worden gegoten deze avond!

Voordat het zover is moet de bar wel eerst fatsoenlijk functioneren. Daar denken de Utopianen pas aan zodra de gasten het terrein al op komen wandelen. Toch mag het de pret niet drukken. We zien hilarische outfits (Zie foto 1 & 2) voorbij komen dus het beloofd een gekke bedoening te worden deze avond. Kijk en feest jij vrolijk mee of kijk je liever iets anders op de televisie vanavond?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.