De ruzie van Rob en Cees gaat verder ~ Utopia Gekte

9/20/2015

De ruzie van Rob en Cees gaat verder

''En nou opflikkeren''

Rob en Cees hebben deze avond ruzie gehad vanwege commentaar dat Cees had op het avondeten. Rolf vroeg aan Cees wat hij van het eten vond en Cees vertelde eerlijk wat hij daarvan vond. De vis vond Cees heerlijk, de salade helemaal niet. Volgens Cees is het een misverstand en Bas geeft Cees dan ook het advies om naar Rob toe te gaan. Hij zit nu tenslotte weer rustig op de bank. Cees doet dat meteen en probeert uit te leggen dat Rolf het ook al eerder in de keuken aan hem gevraagd had. En dat Rolf ook bevestigd heeft dat hij het tijdens het eten persoonlijk aan Cees vroeg. Maar dat loopt natuurlijk weer fout. ''En nou opflikkeren. [...] Je kan verdraaien wat je wil'', horen we Rob roepen. Cees zegt dat Rob hem uitmaakt voor leugenaar, maar dat is volgens Rob niet zo. Rob noemt Cees onfatsoenlijk. ''Blijf gewoon even uit mijn buurt. [...] Ik ben niet snel pissed off, maar blijf nu even uit mijn buurt'', laat Rob weten. Cees luistert daar natuurlijk weer niet naar, en blijft gewoon door praten tegen Rob. De scheldwoorden vliegen heen en weer, en ook als Stefanie (die natuurlijk weer naast Rob zit) zich er mee bemoeit, en zegt dat Cees gewoon even weg moet gaan, gaat Cees niet weg. Nadat er nog wat scheldwoorden heen en weer gevlogen zijn besluit Cees weg te lopen.

Hij kijkt om zich heen, lijkt iemand te zoeken (Bas?) om het er over te kunnen hebben, maar vind blijkbaar niet wie hij zoekt. Als Cees bij het koffiezetapparaat stil blijft staan spreekt Gabriëlle hem aan. Ze vraagt of hij niet zijn ''Cees tijd'' moet nemen. Ze ziet dat het wat met Cees doet en vraagt of het wel gaat. En als je dat aan Cees vraagt krijg je natuurlijk heel het verhaal te horen. Cees vertelt dat Rolf zelf vroeg wat hij er van vond, en blijkbaar had hij er over moeten liegen. De salade vond hij geen reet aan. De sliptong wel. ''En dan zo tekeer gaan, nou nou nou. Moet je hem zien lopen'', laat Cees weten als Rob langs komt lopen. ''Is echt niet normaal. Gaat zo ... tekeer. En keihard beweren dat hij dat niet persoonlijk aan mij vroeg maar in zijn algemeenheid. Rolf bevestigd het''. Gabriëlle weet niet zo goed wat ze voor Cees kan doen, dus gaat ze maar een bakje koffie voor hem pakken.

Om tien uur begint Cees er ook tegen Bas over. Cees vind het heftige dingen die Rob gezegd heeft. Volgens Cees zou Rob zijn vader die opmerkingen nog te ver vinden gaan. ''Uit zo'n gezin komt hij niet eens''. Bas adviseert Cees om het te laten rusten. ''Stef op den duur. Cees nu maak je een hele domme fout. De enige die je altijd steunde ben je nu kwijt. Hoe moet ik dat opvatten? Een dreigement of zo? O ja ik was ook nog een mafkees''. Soms snapt Cees er echt niks van. ''Wat gebeurd er dan in zo'n hoofd. Om wat voor reden, om iemand zo aan te vallen''. En dan begint Cees over de populariteit's poll. ''Hij weet zeker niet waar die staat in de rij, hahaha hihihi. Wat was het ook al weer. Ergens hier. [...] Naja, jeetjemina zeg. En tekeer gaan zo. Dan is die ineens heel zichzelf kwijt. Heeft hij zichzelf niet in de hand, word hij ook agressief. Kijkt je dan aan, dat wil je niet weten. [...] Ben je met de één in het reine, en de ander die begint weer''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.