De nachtelijke taferelen. ~ Utopia Gekte

9/17/2015

De nachtelijke taferelen.

Goedemorgen Utopia.

De nacht zit er weer op en we beginnen na een bakje koffie weer enthousiast aan een nieuwe dag. Voordat we over gaan tot de orde van de dag kijken we nog even terug naar vannacht. We schreven al dat Cees de melk opruimde omdat Naomi terug haar bed in dook. En vanaf daar gaan we verder tot nu. :-)

Bjorn, Cees en Stefanie zaten alle drie nog binnen in het donker. Stefanie in het midden, met een mail in haar handen. Het is een mail afkomstig van een stichting die wij nog niet kenden. Kracht van Beleving, theater over (psychische) gezondheid. Klinkt interessant en ze hebben ergens ook iets te maken met Borderline, iets waar Stefanie zich steeds meer in verdiept omdat ze het zelf ook heeft. Of de stichting nog langs gaat komen of misschien zelfs een theaterstukje laat zien weten we nog niet, maar het lijkt voor de hand te liggen.

Niet veel later verplaatsen wat bewoners zich naar een nieuwe locatie. Zo zien we dat Ivan al achter de laptop zat en dat Bjorn de andere in bezet neemt. Cees loopt naar de twee heren toe en kan de overgekookte melk nog altijd niet loslaten. ''Het is er overheen gevlogen'', moppert hij over Naomi die inmiddels al ligt te dromen. Om half 2 's nachts is Cees nog altijd wakker en praat hij kort over zijn jongste kinderen. Zij zitten op de middelbare school en daar is Utopia 'not done'. Zij komen dan ook niet langs in Utopia. Uiteindelijk duikt Cees zijn bed in om vervolgens om kwart over 3 alweer op te staan. Zijn nachtelijke riedeltje speelt zich af en hij gaat weer naar bed. Naomi zien we 's ochtends vroeg op de bank liggen. Er is het een en ander aan de hand met haar, daarover zo meer in een nieuw bericht.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.