De Michael Jackson tribute avond ~ Utopia Gekte

9/12/2015

De Michael Jackson tribute avond

Sigaretten verkopen voor muntjes

De Michael Jackson tribute avond is al een paar uur geleden van start gegaan en de sfeer zit er nog steeds goed in. Laten we bij het begin beginnen. Michael Jackson impersonator Marciano Martie arriveerde al om 18:53. Niet veel later om kwart over zeven kwamen ook de gasten het terrein op. Daarna was het nog even wachten voor de avond echt van start zou gaan. De bezoekers konden alvast muntjes, drankjes en merchandise kopen, terwijl Marciano zich in de paarse kamer voorbereid op zijn show, en zijn team nog even wat eet. Om vijf voor acht stapt Gabriëlle het podium op om een speech te houden. Ze vertelt het één en ander en geeft daarna de microfoon door aan Benjamin, die ook iets moois geschreven heeft. Daarna kondigen ze Marciano Martie aan, en gaat de muziek aan. Het feest kan op dat moment echt gaan beginnen.

Marciano komt ''het podium'' op, en begint te dansen. Een spectaculaire act, waar iedereen van mee kan genieten. Als het liedje weer voorbij is duikt hij de paarse kamer weer in om weer op adem te komen, zich om te kleden, en zich voor te bereiden op zijn volgende act. De hele avond zal hij namelijk optreden in Utopia. Om tien voor half negen zien we dat het ook flink druk is bij de Le Luifel. Waar Gina en Mark patat en snacks aan het frituren zijn. Zodra Marciano weer klaar is voor zijn volgende act, komt hij weer de paarse kamer uit. Na een aantal acts gaat hij in zijn pauze ook het publiek even in voor een momentje met de bezoekers. De bezoekers kunnen met hem op de foto, en maken daar ook gelijk gebruik van. Marciano lijkt trouwens een beetje onzeker en laat weten dat de vloer erg glad is. Gelukkig is daar voor ons niks van te merken, en hoeft hij zich dus nergens druk om te maken.

Ondertussen horen we dat Mark ook goede zaken doet. Bezoekers mogen nooit sigaretten mee het terrein op nemen, en dus wordt er altijd om sigaretten gevraagd. Mark die zelf niet rookt heeft blijkbaar besloten om sigaretten te gaan verkopen. In een gesprek tussen Cees en Bas horen we dat Mark een muntje per sigaret vraagt. Dat is dus 1,50 per sigaret. De mannen weten nu dus hoe Mark aan zijn zakgeld komt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.