De loods krijgt een metamorfose voor 2016? ~ Utopia Gekte

9/07/2015

De loods krijgt een metamorfose voor 2016?

Wim, Naomi en Gina aan het schilderen.

Om de zoveel tijd moet er het een en ander veranderen in Utopia. De ene keer het terrein, dan de bewoners zelf door middel van nieuwe outfits en weer een andere keer is het tijd voor de loods om een metamorfose te krijgen. Normaal gesproken was LauraB altijd de fanatiekeling die de loods het liefst elke dag een ander kleurtje zou geven, maar zij is er niet meer. Toch is de loods al een tijdje weer toe aan een nieuw kleurtje want het moet er wel allemaal aantrekkelijk uit zien voor de televisie uitzendingen. Vandaar dat we Wim deze ochtend met verf in de weer zien op verzoek van Naomi. Opvallende verf, het is een diepe kleur paars waarmee hij de blauwe muren laat verdwijnen. Waar de verf of het geld daarvoor opeens vandaan komt is ons niet bekend. Wat we wel bijna zeker weten is dat de bewoners binnen nu en een week te horen krijgen of Utopia door zal gaan in 2016. Zou al deze moeite worden gedaan als het programma over 2,5e maand stopt? Waarschijnlijk niet en dat weten de bewoners ook wel. :-)

Naomi en Gina helpen Wim een handje mee en al snel is Naomi's slaapkamer omgetoverd in een paars stulpje. Zou het hier bij blijven of komen er nog meer (kleur)veranderingen in de loods? Buiten zien we dat Bas zijn diertjes weer heeft gevonden bij de kas en de vijver. Ze worden gevoerd en krijgen weer de aandacht die ze verdienen. Rolf moppert daar ook weer dat zijn kruiden verpest worden door de dieren, maar Bas laat weten dat zij er eerder waren dan Rolf.

Rolf leest ook voor uit de krant dat zanger en presentator Gordon is aangereden. Hij vraagt zich even af of ze daarom een politiehelikopter en dergelijke hoorden gisteren tot hij goed gelezen heeft en weet dat het op een Grieks eiland is gebeurd.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.