Bas mailt Didi terug met slecht nieuws ~ Utopia Gekte

9/28/2015

Bas mailt Didi terug met slecht nieuws

Voor Bas geen relatie in Utopia

Aan het eind van onze vorige blog schreven we al kort over Ivan die vind dat de kippen ondergewaardeerd worden. De koeien worden volgens hem behandeld als derderangs burgers. De geiten, kwartels en eenden als koning, en de kippen worden dus ondergewaardeerd. Ook zouden de kippen geen eieren meer leggen. Maar zien we Bas even later toch met een hele volle bak eieren bij de kippen. Volgens hem zijn de eieren gewoon al een paar dagen niet opgehaald. De rest van de middag tot nu toe zijn de bewoners ook met de dieren bezig. Bas vindt het ondoordacht dat ze nu een pony krijgen. Volgens hem gaan ze er op afgerekend worden dat het nu allemaal te snel gaat. Maar nu de pony er toch komt wil hij wel een winddicht hok voor de shetlander maken. 

Iets anders waar Bas nog met zijn gedachten mee bezig is is Didi. Hij heeft haar terug gemaild en laten weten dat hij in Utopia niet op zoek moet gaan naar een relatie. Hij had het heel leuk met haar. Maar het weerhield hem er niet van om met een ander te zoenen. Bas zegt tegen Mark even te moeten stoppen met vrouwen omdat ook het kickboksgala er aan komt. Mark snapt dat niet. ''Je weet toch al dat je gaat winnen''. Gabriëlle is ondertussen al weer uren bezig met het voeren van gesprekken om informatie te verzamelen voor in de Glossy. Dit keer is Rowena aan de beurt en komen we te weten dat Rowena eergisteren nog last had van heimwee en ''f*cked up'' wakker werd.

En waar Ivan eerder deze middag liet weten dat de kippen ondergewaardeerd worden, lijkt hij één van de kippen nu dus maar wat extra aandacht te geven. Met een paar mede bewoners zien we hem op de wei zitten. Ivan heeft voor zich een kip op zijn rug liggen. Ivan lijkt het erg grappig te vinden aangezien hij met een lach op zijn gezicht zit. Naomi denkt er blijkbaar anders over en laat weten het zielig te vinden. Volgens haar is de kip namelijk helemaal verstijfd van angst. Ivan ziet het niet zo en grapt dat de kip Cees na doet met luchtfietsen.

Stefanie ligt begin deze middag nog op bed als Rolf haar aanspreekt. Hij bespreekt met haar een paar ideeën voor het restaurant en wil vanavond graag het één en ander online zetten. Stefanie moet dus een menu gaan bedenken. Morgen komt trouwens pony Sascha al. En het lijkt er op dat de bewoners de stal voor Sascha gaan verbouwen. De ren willen ze dan gaan verplaatsen, en de kippen moeten in de kas komen. Naomi informeert ook nog even naar het hondje. Wanneer komt die nou eigenlijk. Maar een exacte datum is daar nog niet voor bekend. Donderdag komt er iemand met een hondje langs om het er over te hebben. Maar dan is het dus nog niet zeker of ze een hond krijgen en wanneer. Ivan is van mening dat hij wel een band moet voelen met het hondje, anders neemt hij hem niet. En dat is best verstandig want als Utopia stopt neemt Ivan het hondje mee naar huis.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.