De irritaties stapelen zich op. ~ Utopia Gekte

9/24/2015

De irritaties stapelen zich op.

Cees Vs Gabriëlle.

Cees blijft de gemoederen flink bezig houden deze ochtend. Hij haalt niet alleen het bloed onder de nagels vandaan bij Rolf. Ook met Gabriëlle loopt de spanning steeds hoger op. Zo ook wanneer Cees de verftroep in de badkamer schoonmaakt. Gabriëlle heeft liever dat hij dat niet doet omdat ze het zelf wilt opruimen. Daardoor is Cees al direct gepikeerd, maar Gabriëlle houdt voet bij stuk. Ze wilt het zelf zien en doen. ''Deze man kan de piep krijgen, ik wil naar bed'', zucht Gabriëlle. Ze heeft slecht geslapen vannacht en is erg moe. De hele dag is ze al niet echt te genieten. Inmiddels is er ook een video van één van de aanvaringen tussen Cees en Rolf opgedoken waar we eerder deze ochtend al over schreven. De video is onderaan dit bericht te bekijken.

Zuchtend en kreunend gaat Gabriëlle op haar eigen tempo door met opruimen. Op de akker zijn Rob en Stefanie samen aan het schoffelen. Er hangt een vervelend sfeertje vandaag die voor redelijk wat vertraging zorgt in de grote schoonmaak. In dit tempo gaat het nog heel wat uurtjes duren voordat alle taken gedaan zijn en de loods en het terrein er weer spik en span bij liggen. 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.