De dochter van Cees op bezoek in Utopia ~ Utopia Gekte

9/18/2015

De dochter van Cees op bezoek in Utopia

Weer bezoek voor Cees

Het is nog niet zo lang geleden dat Cees bezoek kreeg van zijn ex vrouw, zijn broer en zus, en twee dochters. Maar Cees heeft nog meer dochters en vandaag om zeven over drie kwam er een derde dochter van Cees bij haar vader op bezoek in Utopia. Gabriëlle staat al bij de poort te wachten, en Cees heeft zich verstopt. ''Daar ben ik dan'', laat het meisje weten als Cees te voorschijn komt. ''En alleen''. Dat schijnt een strategische keuze van Cees te zijn geweest. Cees vind dat zijn dochter er goed uitziet. En zijn dochter geeft aan dat ze niet lang hoefde te wachten. Het ging heel vlot. ''Dat is fijn'', laat Cees weten. Volgens Gabriëlle straalt Cees helemaal. ''Ja wat wil je met zo'n mooie dochter''. Nadine, de dochter van Cees stelt zich ook voor aan de andere bewoners. Het is Cees zijn derde dochter en ze vind het heel raar om in Utopia te zijn. Ze moet echt even landen. Als iemand drinken voor het bezoek gaat regelen verdwijnt het bezoek uit beeld.

Een poosje later kunnen we het bezoek weer even volgen. ''Maar dan is het nog steeds aan jou om daar verandering in aan te brengen'', horen we Nadine zeggen. Cees legt vervolgens uit dat hij het onbewust doet. Hij roept onbewust wat hij allemaal gedaan heeft. Dan opeens merkt Nadine op dat er allemaal vlekken op Cees zijn trui zitten. ''Je loopt er lekker bij''. Nadine heeft ook allemaal cadeautjes voor Cees meegenomen, zoals een lekker ruim vest. Vervolgens word duidelijk dat het bezoek nog steeds geen drinken heeft gehad. Cees en Nadine gaan dus zelf thee pakken en gaan daarna buiten zitten. Als de dochter van Cees laat weten dat ze het haar van haar vader leuk vindt zitten. Vertelt Cees dat hij het vroeger ook zo had. En weer verdwijnen ze uit beeld. Zodra we het bezoek weer in beeld krijgen zitten ze in de lounge. Cees laat weten dat hij twee kilo aangekomen is, En ook al is er nu wel het een en ander veranderd, heeft Cees toch nog genoeg te klagen er over. ''Maar het is hier gewoon een graai cultuur. Ze pakken wat ze pakken kunnen. Daar moest ik ook aan wennen''.

Nadine heeft ook nog een belangrijke vraag aan haar vader. Iemand heeft een kat en moet die weg doen, nu vraagt ze of Suzanne de kat mag. ''Doe maar, misschien wel goed voor haar. Als het maar geen kat is die...''. Cees beeld uit hoe de kat alles kapot krabt. Maar zo'n kat is het volgens zijn dochter niet. Als ze even later in Cees zijn slaapkamer staan gaat het gesprek over de volgende stemming. Nadine wil weten hoe Cees tegen de stemming aankijkt. Cees zegt een stem te verwachten van Gina, en verder weet hij het niet. O ja ook van Rolf zal hij wel een stem krijgen. ''Ga je dit keer wat strategischer stemmen omdat je vorige keer zo'n spijt had? Je moet even wat strategischer denken'', adviseert de dochter van Cees. Cees laat vervolgens weten dat als Rolf niet veranderd, dat hij dan misschien wel vol op hem gaat stemmen. Cees vertelt dat mensen die er langer zijn soms ook denken dat ze meer recht hebben. Zo vertelt hij over Naomi met haar tweepersoonsbed. Ze wil er niet uit, en niet over naar een eenpersoonsbed, dat wil ze volgens Cees gewoon niet hebben. De reden laat hij maar even achterwegen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.