De dates arriveren ~ Utopia Gekte

9/19/2015

De dates arriveren

Wat gaat er gebeuren vandaag

Om half vijf is Bas helemaal klaar voor zijn dates. Als Bjorn nog een keer komt controleren merkt hij dat Bas stiekem een gat in het doek gemaakt heeft om de dates toch te kunnen zien. Bjorn plakt het doek weer en gaat daarna weer naar buiten. Buiten bespreken Bjorn en Benjamin de plannen terwijl ze naar het hek lopen om de dates op te wachten. Om zes over half vijf komen de dames het terrein opgelopen. Bjorn laat bij het zien van de dames aan Benjamin weten dat op de foto's alles er beter uit zag. Wel in andere woorden, maar het komt op hetzelfde neer. ''We gaan nu naar de loods toe. Excuus voor de loodsdeur die wordt gemaakt. De meiden die gaan daten krijgen een nummertje, de andere dames gaan een patatje eten bij Le Luifel en vervolgens gaan die dames naar de lounge''. Bij de loods aangekomen worden de dames gesplitst. De dates gaan mee de loods in, en de vriendinnen die ze mee hebben genomen mogen met Rob mee naar Le Luifel. En terwijl de dames binnen allemaal een nummertje krijgen zit Bas alvast gespannen achter het doek te wachten op zijn eerste date.

Bjorn en Benjamin leggen ondertussen aan de dames uit hoe het in zijn werk zal gaan. Ze mogen één voor één naar binnen. Gaan op de stoel zitten en krijgen dan vijf minuten om met Bas te kletsen. Alle dames hebben een cadeautje mee moeten nemen. Bjorn en Benjamin zullen dat cadeau voor de date aan Bas geven, dan kunnen ze het daar dus ook over hebben tijdens het gesprek. Na vijf minuten komt Benjamin of Bjorn de dame weer halen en is de volgende aan de beurt. Als alle dates zijn geweest moeten de dames op een rijtje gaan staan en maakt Bas zijn keuze bekend. Hij kiest dan drie dames waarmee hij elk een kwartier/twintig minuten privé mag daten in de lounge. Een fantastische sfeer met een drankje erbij. Als dat weer afgelopen is zal Bas 1 iemand kiezen. Diegene wint, en die dame mag als ze het leuk vind volgende week terug komen. Wie weet zelfs haar slaap spullen mee nemen en in de B&B slapen.

Benjamin neemt nog vluchtig een kijkje bij Bas. Hij vertelt dat er iets minder dan tien dames op zijn komen dagen. Misschien dat er nog meiden in de file staan, dat weet Benjamin niet. Benjamin gaat een biertje voor Bas regelen en daarna zal de eerste date naar binnen komen. Benjamin laat weten dat een aantal dames zenuwachtig zijn. ''Stel ze op hun gemak, het zijn leuke dames''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.