De dames kunnen niet opdrukken volgens Nicole ~ Utopia Gekte

9/01/2015

De dames kunnen niet opdrukken volgens Nicole

Het ziet er niet uit

Nicole en Stefanie zitten samen op de bank als Nicole over de boks training van vanmiddag begint. Tijdens de training moesten ze ook grondoefeningen doen. Een onderdeel daarvan was opdrukken. Volgens Nicole die zelf niet mee deed met de training kunnen de dames niet opdrukken. Het zag er echt niet uit laat ze weten. Stefanie vraagt aan Nicole wat ze dan fout deed. ''Jij deed het nog wel redelijk, maar zoals Naomi en Gabs, hoe die opdrukken is alleen maar slecht voor je rug. [...] Hoe sommigen opdrukken. Als je kont een meter de lucht in steekt. Volgens mij gaat er dan toch iets fout''. Volgens Nicole kan je ook beter de oefening één keer goed uitvoeren. Dan hem vijf keer fout uitvoeren. Stefanie is het daar wel mee eens.

Als Nicole weer op staat om iets anders te gaan doen, komt Benjamin aan lopen. Hij is Stefanie een beetje aan het plagen, en moet zelf een stuk harder om de grappen lachen, dan Stefanie. ''Skaterboy'', is onder andere een opmerking van hem nadat Stefanie liet weten dat ze een hoop kan hebben. Op de andere stream zien we Mark en Gina. Gina zit op de rug van Mark en laat zich op deze manier naar de trampoline brengen. ''Oopsie daisieeee'', blijft ze ondertussen met een kinderstemmetje herhalen. Daar aangekomen klimmen ze samen op de trampoline om daar even van de zon te genieten. ''Nee, het water attacked ons. Iell, nee!''. roept Gina uit. Blijkbaar lag er nog wat water op de trampoline. Maar het water houd de twee niet tegen om toch gewoon op de trampoline te blijven liggen. Gina kruipt al snel tegen Mark aan. Ondanks de breuk blijven de twee nog steeds met elkaar optrekken. En gelukkig gaat dat steeds weer ietsje beter.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.