De bezoekers stromen binnen. ~ Utopia Gekte

9/27/2015

De bezoekers stromen binnen.

Pinproblemen.

De eerste rij met bezoekers staat inmiddels te wachten tot ze door mogen lopen. Ze moeten allemaal netjes in de rij staan en langs de kassa lopen. Daar kunnen ze entree betalen en muntjes kopen. Er zijn wat probleempjes met de pinautomaat, maar buiten dat om verloopt alles vlekkeloos. Er worden flink wat munten verkocht en het geld stroomt nu al met bakken tegelijk binnen. Voor zover wij weten zijn er alleen nog geen rollen wc-papier gedoneerd aan de arme Utopianen.

Bij BaasBeach is het meteen gezellig druk want vele dames van middelbare leeftijd maken graag contact met Bas. Hij krijgt de ene na de andere vraag voor zijn kiezen en hij beantwoord alles met een glimlach. Het gaat bijvoorbeeld over de date die hij gisteren heeft gehad en of hij zelf een televisie niet mist in Utopia. Als ze vragen wat Bas in het dagelijks leven doet zegt hij kok te zijn aan het strand. ''Maar ik heb jou nog helemaal niet in de keuken gezien'', merkt een fanatieke livestreamer op. ''Nee klopt, dat wil ik ook niet. Ik heb daar helemaal geen zin in'', laat Bas weten terwijl er steeds meer dames bij komen staan.

Nou... De zon schijnt, de draaimolen draait op volle toeren en het is druk bij de entree waar vele munten worden verkocht. Aan het einde van de dag zijn de Utopianen miljonair! Bjorn: ''De markt is kei en keihard uitverkocht!''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.