''Dan word ik depressief'' ~ Utopia Gekte

9/25/2015

''Dan word ik depressief''

Rowena doet het goed in Utopia

Het is een rustige middag in Utopia. Naast dat er alvast wat apparatuur afgeleverd wordt voor de foute party die vanavond in Utopia plaats zal vinden, worden er vooral allemaal gesprekjes gevoerd. Ook Rob en Rowena zitten samen op de bank te kletsen. Rob laat weten dat Rowena het goed doet en dat de groep leuk op haar reageert. Rowena zegt zelf ook heel blij te zijn. Het is gewoon positief. Natuurlijk heeft ze het op sommige momenten heel zwaar. Haar thuisfront is het enige dat haar uit haar balans kan trekken. Maar ze blijft positief. Ze moet wel. Rob snapt het wel, het lijkt hem ook heel lastig. Zelf zou hij het nooit gedaan hebben. Een maandje oké. Maar vijftien maanden. Rowena zegt ook niet aan vijftien maanden te moeten denken. ''Dan word ik depressief''. Rowena probeert van dag tot dag te leven, en uit te kijken naar haar post moment en haar bezoek. Dat zit er namelijk ook al aan te komen.

Rob zegt zin te hebben in de markt. Dat vindt hij één van de leukste dingen van Utopia. Het is groot, de sfeer is positief, er moet keihard gewerkt worden, en mensen vinden het leuk om je te ontmoeten, vertelt hij. Rowena heeft er ook wel zin in. Ook hebben ze het nog even over Rowena's plannen waarmee ze Utopia binnen is gekomen. Rob denkt dat Rowena rustig aan moet doen. ''Ben je goed, dan ben je goed en krijg je volgers. Als daar je passie ligt moet je er echt zeker wat mee doen''. Rowena weet van zichzelf dat ze het kan. Ze vindt het super om te doen, maar de tracks die ze heeft gemaakt zijn gewoon nog niet goed genoeg. Rob wijst haar erop dat ze dan iemand uit kan nodigen om haar te helpen. Daarvoor zit ze in Utopia op de juiste plaats. Maar als ze buiten al wat had dan is het hier ook wel weer lastiger. Want hier moet je de studio naar je toe halen. Je kan niet even naar buiten. Rowena heeft er al helemaal over nagedacht. Ze wil bijvoorbeeld een tekst schrijven op een nummer van bijvoorbeeld Xander de Buisonjé. En als hij dan toch hier komt voor een live in de loods kan ze dat voordragen en kijken of hij er iets mee kan. Maar Rowena wil wel rustig aan doen. Ze zit hier nog wel even. 

Ook heeft Rob het er over waarom ze in Utopia zitten. Zo zijn er mensen die hier voor zichzelf zitten, en mensen die hier voor de groep zitten. Rob zit hier echt voor de groep. Rob is hier voor het avontuur en hij is een groepsmens, zo functioneert hij het beste. Uiteindelijk schakelt de regie over waardoor we het niet meer kunnen volgen. We zien op dat moment dat Gabriëlle nog steeds gesprekjes aan het voeren is voor de Glossy. Hier is ze alweer de hele dag mee bezig. Op dit moment praat ze met Naomi buiten in de lounge. Naomi raakt alleen even gestrest aangezien kat Jill er bij wil. Jill heeft een dikke wang/een dik oog en Naomi wil dus dat de kat uit haar buurt blijft. Naomi is bang dat ze anders ook zo'n dik oog krijgt.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.