Creatief Topia ~ Utopia Gekte

9/10/2015

Creatief Topia

Rolf en Cees zijn het gespreksonderwerp

We hebben al uren niks meer geschreven en dat komt omdat het lekker rustig in Utopia is. Er gebeurd vrij weinig waar we uitgebreid over kunnen schrijven. Er zijn wel kleinere dingen die minder interessant zijn. Zo heeft Rolf deze avond weer gekookt, en konden de Utopianen weer met zijn allen aan tafel voor een lekkere maaltijd. Verder is het deze avond vooral creatief topia. De loods ondergaat een metamorfose. Wim heeft wat (nieuwe) bedden gemaakt. en ook worden er weer flink wat shirtjes gemaakt met behulp van de plotter. Laten we alles eens even op een rijtje zetten. Naomi en Gabriëlle zijn al de hele dag lekker druk bezig. Zo hebben ze eerder vandaag wat meubels geverfd. Hebben ze samen met Benjamin de toilet ruimtes een ander kleurtje gegeven. De mannen toilet blauw, en de dames toilet roze. En deze avond zijn er dus nog meer veranderingen in de loods aangebracht. Zo hebben Gabriëlle en Naomi met stukken hout het woord HOME aan een muur gehangen. 

En zij zijn niet de enigen die creatief bezig zijn. Wim heeft namelijk een nieuw bed voor zichzelf gemaakt/of zijn bed wat aangepast. En ook het bed van Cees schijnt steviger gemaakt te zijn. Volgens Wim kraakt dat nu niet meer. Hoewel Wim zijn bed wat aangepast heeft moeten ze wel proppen om het matras er goed tussen te krijgen. Wim laat weten dat dit precies was wat hij wilde. Toch nog goed dus. Naderhand zien we Bas en Wim darten. En andere bewoners zijn nog steeds druk bezig met creatief zijn. Er worden weer persoonlijke shirtjes gemaakt met behulp van de plotter. Zo heeft Stefanie een shirt gemaakt met de tekst ''geschikt, ongeschikt, geSTIFFt''. (Zie foto onderaan deze blog). Heeft Naomi een shirtje gemaakt met de tekst: ''koeie koeie''. En ook Bas en Rolf zijn op dit moment bezig met het maken van een print voor een shirtje. Het lijkt er op dat Bas een silhouet van een koe op een shirt gaat printen, met daar bovenop een persoon. Wat Rolf gaat maken is voor ons nog onbekend. Nicole is trouwens ook nog creatief bezig geweest. Zij heeft op beide toiletdeuren een sticker creatie geplakt. Zie het resultaat op de foto's onderaan deze blog.

Gina en Mark zijn ook al de hele avond aan het werk. Zij zijn in de wellness de boel op aan het knappen. Verder zijn Cees en Rolf al de hele dag het gespreksonderwerp. Veel bewoners vinden het niet oké dat Rolf ze heeft betrokken in een ruzie met Cees. Dat Rolf dingen over hun gezegd heeft die niet kloppen vinden ze erg vervelend. Wel zou Rolf zijn excuses al aangeboden hebben aan een aantal personen, waaronder Wim. Cees horen we deze avond ook weer met Benjamin praten over het voorval. Cees herhaalt nog maar eens een keer dat Rolf hem een ''seniele ouwe gek'' heeft genoemd. ''Pittige woorden'', vindt Cees.De tekst ''HOME'' aan de muur.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.