Cees zorgt voor irritaties ~ Utopia Gekte

9/22/2015

Cees zorgt voor irritaties

Mark betaalt de biggetjes van zijn zakgeld

Om kwart over één is er opeens weer onenigheid in de loods. Rowena staat met de telefoon in haar handen en staat op het punt om te gaan bellen. Alleen heeft Cees de telefoon ook nodig, en hij lijkt van mening te zijn dat hij hem eerst moet krijgen. Zijn telefoontje heeft tenslotte meer prioriteit. Rowena lijkt de telefoon niet af te willen geven. ''Nee oké. Dan is er geen koffie Maakt mij niet uit maar kom dan niet zeuren dat er geen koffie is'', laat Cees weten, die een telefoontje moet doen vanwege het kapotte koffiezetapparaat. Rowena geeft de telefoon uiteindelijk toch aan Cees. Het lijkt dat anderen er iets van gezegd hebben, maar dat hebben we even gemist. De helft schijnt achter Cees te staan, terwijl anderen het juist weer met Rowena eens zijn. Bjorn en Stefanie lopen samen de lounge in. Waar Bjorn de behoefte heeft om er op los te ventileren. ''Hij heeft een koffiezetapparaat geregeld en denkt dat die... Wat denk je dat ik hier allemaal geregeld heb. Denk dat ik 20.000 euro bespaard heb. Ik loop er alleen niet zo mee te koop. Misschien moet ik alles even op een rijtje zetten knuppels''. Stefanie zegt dat Bjorn rustig moet doen, en daar luistert hij dan ook maar naar.

Binnen zijn op dat moment nog meer bewoners over Cees aan het ventileren. ''Net als dat hij mensen stalkt met zijn eten. Hoe minder aandacht je er aan besteed, hoe beter het is voor iedereen''. Gelukkig is niet iedereen met Cees bezig. Mark heeft het over de biggetjes die hij bestelt heeft. Hij zegt dat hij de biggetjes van zijn zakgeld betaalt. Of nou ja, het zakgeld van hem en Gina samen. Ze hebben samen 300 euro. Wel interessant dat Mark de biggetjes van zijn zakgeld zegt te gaan betalen. Aangezien Gina gister ook al liet weten dat ze hair extensions krijgt, en dat ze al hun zakgeld daar voor gaan gebruiken. Ook Mark zou heel zijn zakgeld er voor inleveren. Dat is te lezen in dit bericht van gisteren.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.