Cees zijn familie op bezoek ~ Utopia Gekte

9/06/2015

Cees zijn familie op bezoek

Een vrolijke Cees

Eigenlijk zou Cees gister al familie bezoek krijgen, maar dat werd verplaatst vanwege het diner. Vandaag is het dan zover. Cees zit iets na vieren al in zijn eentje bij de poort te wachten. Hij heeft er blijkbaar erg veel zin in aangezien hij al vrolijk aan het zingen is. Cees heeft even moeten wachten want om 16:22 komen zijn familie leden pas het terrein op gelopen. Als ze langs de poort lopen komt opeens Cees tevoorschijn. Hij zal al te wachten. Meteen wordt er geknuffeld en volgen er complimentjes. ''Je ziet er goed uit jongen'', horen we Cees tegen zijn broer zeggen. Naast zijn grote broer zijn ook zijn zus, zijn middelste en oudste dochter, en zijn ex bij het bezoek aanwezig. Rob en Mark die op de schommelbank zitten te praten komen Cees zijn bezoek ook even begroeten. Daarna neemt Cees zijn bezoek mee richting de loods.

Cees vertelt dat hij in Utopia iets afgevallen is. ''nah dat eten hier'', laat Cees weten. ''Niet zoals je gewend bent, ook niet gezond voor jou'', laat Suzanne (de ex van Cees?) weten. Cees zegt dat hij in het begin zelfs even 63,5 woog, maar gelukkig is hij weer iets aangekomen, nu hij iets meer snoept. ''Oh dat is echt heel erg! Bizar'', vindt Suzanne. In de loods stelt Cees zijn mede bewoners aan zijn familie voor. Suzanne vertelt dat de Luifel er op televisie heel anders uit ziet. En ze hebben appeltaart meegenomen. Cees vertelt hoe apart het allemaal in Utopia is. Zo hebben ze twee geitjes. Cees vond vond dat echt bizar. ''Ik dacht hoor ik het goed''. Blijkbaar heeft zijn broer ook ooit een geitje gehad die Gerda heette. Cees neemt zijn familie mee naar het woongedeelte van de loods. ''Hier word het centraal altijd gehouden'', vertelt hij enthousiast. ''Dat zie je op tv ook niet, dat er allemaal verf spetters op zitten'', laat Suzanne(?) weten. Benjamin komt de familie ook begroeten en gaat wat te drinken voor ze regelen.

Cees laat zijn bezoek op de bank plaats nemen en gaat zelf op de tafel zitten. Dan zit hij lekker dichtbij en kan hij ze allemaal goed zien. ''Nee pap, ik vind het leuk je weer te zien'', laat één van zijn dochters weten. Cees vertelt over zijn slaapkamer. Wie er allemaal slapen en dat er nu regelmatig anderen komen ''logeren''. Zoals Gabriëlle en Gina. Cees zijn broer laat weten dat de bewoners die in het begin in Utopia zaten, het een stuk zwaarder hadden dan de Utopianen die er nu zitten. ''Dat waren de diehards'', vult Cees aan. Maar toen had men nog een gezamenlijk doel, en dat is nu niet meer. Volgens Cees maakt dat het ook een stuk lastiger nu. De familie heeft natuurlijk ook een heleboel cadeaus voor Cees mee genomen. Zo hebben ze groente en fruit mee, en krijgt Cees nog veel meer cadeautjes. Ook krijgt hij wat knutsel werkjes van iemand, waaronder een papieren dromenvanger, ''Hij slaapt zo slecht, dan kan hij beter slapen. En elke veer staat voor een compliment'', vertelt zijn familie. Cees vindt het lief.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.