Rolf kan stemmen van Cees verwachten ~ Utopia Gekte

9/24/2015

Rolf kan stemmen van Cees verwachten

Stefanie is goed bezig, maar Rolf niet

Om vijf uur zien we Gabriëlle en Cees samen in de horeca keuken. Gabriëlle is aan het koken, en Cees staat met haar te praten. Cees laat weten dat Stefanie goed bezig is. Als Gabriëlle vraagt wie dan niet goed bezig is kunnen we natuurlijk al meteen voorspellen welke naam Cees gaat noemen. ''Rolf''. Ondanks alle signalen ziet Cees hem helemaal niet veranderen, en dat verbaasd hem. Ook liegt Rolf nog steeds. En het is een ding dat zeker is. Het is overduidelijk dat Cees op Rolf gaat stemmen. Misschien gaat hij zelfs wel vol op hem. Dan is hij er meteen vanaf laat Cees weten. Gabriëlle dacht eerst dat Cees op haar zou gaan stemmen, maar daar heeft Cees geen enkele reden voor. Al vind hij Gabriëlle soms wel moeilijk. Ze kan soms heel fel reageren. Gabriëlle weet dat van zichzelf. Daar kan ze niks aan doen. Dat is gewoon een reactie. Maar even later is het dan wel ook gewoon weer normaal.

''Qua stemmen is het maar net waar je op let en wat je belangrijk vindt. Rolf neemt niks aan en dingen die hij zegt. Hij heeft me uitgemaakt voor seniele ouwe man. En daar nooit excuses voor gemaakt''. Cees vindt dat toch een pittige opmerking en niet leuk om te horen. ''Moet je je voorstellen dat ze tegen jou zeggen vieze ouwe dikke drol''. Gabriëlle zou dan een felle reactie terug geven, maar het is natuurlijk niet leuk om te horen. ''Maar kijkers zien het ook dat je dat zegt. En dat brengt hem meer schade. Er zijn mensen die dat zien en dat horen. En die denken Wat! Hoor nou wat die zegt. Wat is dat voor mannetje. Iedereen ziet het hoor. En dat hij liegt. Als hij zegt ik heb zes wassen gedraaid ziet iedereen dat hij liegt. Wat ben je nou voor drol''. Cees zegt er geen gesprek over te hebben gevoerd, maar heeft daar ook geen behoefte aan omdat Rolf dat gesprek al met anderen gevoerd heeft. ''Dat gesprek heeft hij al lang gehad. Waarom zou ik dan?''. Voor Cees is het nu hopeloos. Er was een momentje waarop Cees dacht dat Rolf zijn best wilde doen. Maar dat zakt dan weer snel terug. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.