Cees vertelt Rowena wat een knappe vrouw ze is ~ Utopia Gekte

9/14/2015

Cees vertelt Rowena wat een knappe vrouw ze is

De Utopia kat wordt weer opgehaald

Nieuwkomer Rowena die vanmiddag rond tien voor één Utopia binnen kwam lopen, valt tot nu toe goed in de groep. Ze praat met iedereen, gaat overal gezellig bij zitten, en krijgt van iedereen aandacht. Cees heeft vandaag al meerdere gesprekken met Rowena gevoerd. En Rowena luistert elke keer geïnteresseerd naar hem. Later op de avond greep Cees dan ook zijn kans om Rowena te vertellen dat ze een hele knappe vrouw is. En dat ze mooie handen heeft. Rowena lacht dat ze sjans heeft. Maar zo bedoeld Cees het niet. Later op de avond vertelt Cees aan Bas wat er gebeurd is. Met een lach op zijn gezicht vertelt Cees wat hij allemaal tegen Rowena gezegd heeft. ''Wat ben jij een knappe vrouw'', en ''wat heb je mooie ogen''. Maar Cees meende het wel. ''Oh by the way, je hebt ook hele mooie handen''. Mooie handen? zou ze volgens Cees daarna gevraagd hebben. ''Ja dat is een tik van mij, daar let ik op'', vertelt Cees aan Bas. Cees legt uit dat Rowena daarna naar haar handen keek en vroeg wat er dan zo mooi aan is. ''Mooi slank'', zou Cees gezegd hebben. Cees laat met een big smile op zijn gezicht weten dat hij dat wel leuk vond.

Cees is trouwens niet de enige die Rowena wel een leuke meid vind. Vlak na Rowena's binnenkomst viel ons op dat Bjorn ook al meteen erg geïnteresseerd in Rowena was. Ze kreeg een rondleiding van hem en tijdens die rondleiding werden er interessante uitspraken gedaan. Ook Rolf had een leuk gesprek met Rowena, en dat is Bjorn en Benjamin opgevallen. ''Rolf denkt dat ze nu soulmates zijn omdat ze allebei een relatie hebben'', zegt Bjorn lachend. ''Sorry, maar daar moet ik echt van kotsen man'', reageert Benjamin daarop. Bjorn legt uit dat hij een gesprek tussen Rowena en Rolf opving waarin Rolf gezegd zou hebben dat hij Rowena goed begrijpt en weet hoe ze zich voelt, omdat hij ook een relatie thuis heeft. Benjamin en Bjorn vinden Rolf's poging tot vriendschap lachwekkend. Maar waarom eigenlijk. Is dat omdat Rolf niet zo lekker in de groep ligt, of omdat Bjorn zelf wel interesse heeft in Rowena, een soort van jaloezie? Later op de avond zien we hem namelijk weer bij Rowena rond hangen in de paarse slaapkamer. Daar helpt hij haar met het opmaken van haar bed.

Naast dit zijn er ook nog andere dingen gebeurd in Utopia. Zo kwam om tien voor half elf nog een dame het terrein opgelopen om ''Utopia kat'' Jill weer op te halen. Bas en andere bewoners maakten zich eerder vandaag namelijk zorgen om de kat omdat ze een dik gezichtje zou hebben en haar oogje niet dicht zou krijgen. Het baasje van de kat laat weten dat ze morgen met haar andere huisdieren naar de dierenarts gaat, en dat ze Jill dan ook gelijk mee kunnen nemen. Bas vraagt of de dame nog wat wil drinken, maar de dame gaat het liefst meteen weer terug naar huis. Met kat Jill in haar armen verlaat ze het terrein weer.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.