Cees vergaat van de pijn. ~ Utopia Gekte

9/07/2015

Cees vergaat van de pijn.

Naomi schiet te hulp.

Cees vergaat van de pijn rond 2 uur 's nachts en al snel stormt Naomi op hem af vanwege het geschreeuw. Niet veel later volgen onder andere Gina en Bjorn ook. Cees krijgt een glaasje water, een pilletje en een kwartiertje later kan hij weer wat lachen. Iedereen vertrekt weer uit de slaapkamer en Cees kan nog een poging wagen om te gaan slapen. Het duurt echter niet lang voordat hij weer uit bed komt. Om half 4 's nachts gaat hij buiten een shaggie roken. Een half uurtje later ligt hij wederom in bed om zijn ogen te sluiten.

Wat er precies aan de hand was met Cees hebben wij niet kunnen verstaan. Er is een video van een kwartier gevonden, maar ook daar worden wij niet wijs uit:0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.