Cees vecht terug met nare opmerkingen richting Ivan ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Cees vecht terug met nare opmerkingen richting Ivan

Ivan is een ongecontroleerde snotneus zonder voordeur

Ivan en Cees hadden eerder deze avond een ruzie waarbij Ivan Cees een laf smerig oud mannetje noemde. Daarna voelde Cees de behoefte om met meerdere bewoners het er over te hebben. En om vijf voor tien besluit Cees dat het tijd is om Ivan er op aan te spreken. Er gaan geruchten dat Cees ''achter'' een officiële klacht tegen Ivan ingediend heeft, maar dit weten we niet zeker. Om vijf voor tien stapt Cees dus op Ivan af om hem er op aan te spreken. Cees wil nog even melden dat hij dit niet accepteert. En hij geeft Ivan 24 uur de tijd om met Cees in het reine te komen. En de kans om deze ''ongelofelijke fout'' te herstellen. ''En anders wat?'', vraagt Ivan die achter de laptop bezig is. ''Dat zal je zien'', reageert Cees. ''Dat je je zo verlaagt om dit soort dingen te zeggen. Dat had ik nooit van je verwacht. Je hebt me niet eens de kans gegeven om te vertellen hoe het gesprek is gegaan en wat de aanleiding is geweest. Weet wel dat je hier een fantastisch beeld geeft van wie je feitelijk bent. Heel erg dom'', laat Cees weten.

Ivan noemt zichzelf recht door zee. Maar volgens Cees heeft het niks met recht door zee te maken, iemand te betitelen als smerig mens. Ivan moet er maar eens goed over nadenken. ''Jij bent een ongecontroleerde snotneus, die met geleend geld hier zit. Je hebt nog niet eens een eigen voordeur. Zo ver ben jij nog lang niet'', haalt Cees uit naar Ivan. Ivan moet op dat moment hard lachen. Waardoor Cees nog even door gaat. ''Je moet nog een heleboel leren. Heel veel. En ik hoop dat je de kans op pakt. De handschoen die ik je aangeef''. Maar Ivan durft Cees in de ogen aan te kijken. ''Je hebt je zo verlaagd tot een niveau. Daar had ik je niet op ingeschat. Ik had je echt iets hoger zitten. Dat je dit doet Ivan''. Maar Ivan zegt geen behoefte te hebben aan een gesprek. Hij is met belangrijkere zaken bezig. De markt bijvoorbeeld.

Cees vind het wel belangrijk om er over verder te gaan. Volgens hem moet Ivan leren om mensen de kans te geven te vertellen hoe iets gegaan is. ''Dat just for care''. Ivan moet leren taken uit te voeren. Vandaag heeft Cees heel veel voor hem gedaan, en hij hoeft er niks voor terug. ''Dat doe ik voor meerdere mensen''. Heel nobel vindt Ivan. ''Onvoorstelbaar, en je durft niet eens het gesprek aan. kinderachtige man ben je. Een snotneus'', aldus Cees terwijl hij weg loopt. ''Ongelofelijk'', horen we Ivan zeggen. En dat is het enige wat Ivan er nog over te zeggen heeft. Daarna gaat hij weer ongestoord verder met het werk op de laptop waar hij mee bezig was.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.