Cees roddelt teveel volgens zijn familie ~ Utopia Gekte

9/06/2015

Cees roddelt teveel volgens zijn familie

''Vind je het wel leuk hier?''

Cees zijn familie is al lange tijd op het terrein, en ze raken maar niet uitgepraat. Van Cees is onderhand bekend dat als er iets gebeurd dat hij daar dan met bijna elke bewoner wel over spreekt, en dat hij veel met mede bewoners over andere bewoners praat. Ook zijn familie is dat opgevallen. ''In het gewone leven is het al niet goed, maar hier werkt het al helemaal niet goed'', laat zijn broer weten. Maar volgens Cees is het niet roddelen, maar ventileren. ''Op tv komt het anders over'', laat zijn broer weten. Volgens de familie roddelt iedereen wel, maar Cees doet het wel heel erg, en dat is iets wat ze niet van hem verwacht hadden. ''Je hebt ons verrast''. Cees zegt dat hij gewoon dingen met anderen moet delen. En zijn familie zegt dat het best oké is als Cees het met één iemand zou delen, maar hij deelt het met iedereen. Zijn broer vindt ook dat Cees het niet met iedereen moet delen. Zo laat hij weten dat Cees ook vaak één op één praat, maar minder in de groep. ''Daar mag je over nadenken broer''. Ook vraagt zijn broer zich af of Cees het hier wel leuk vind. ''Als je alleen die 20 minuutjes kijkt denk je, die man zit daar tegen zijn zin. Heeft het moeilijk''. Gelukkig zegt Cees het wel naar zijn zin te hebben.

De ex van Cees begint ook nog over de speech die Cees gister gehouden heeft tijdens het diner. Ze heeft zijn speech gezien en volgens haar was Cees helemaal in zijn element. ''Was echt leuk''. Er volgt een streamlock. Tijdens het gehele bezoek zijn er al vele streamlocks geweest. Ook als de ex van Cees laat weten dat ze hier best wel streng zijn met sommige dingen. ''Nadine heeft hier nog voor gestaan met een pak appels vorige week hé''. Maar dan volgt er dus ook weer een streamlock. Zodra we weer beeld hebben vraagt de dame zich af wat ze verkeerd heeft gedaan. ''Ik weet niet wat ik nu verkeerd doe hoor. Suzanne regie kamer, Suzanne regie kamer'', grapt ze. Al snel gaan ze weer verder op een ander onderwerp. Cees krijgt van iedereen de groeten en een knuffel. Ook van mensen die Cees niet kent. ''Mensen die zeggen ik ben fan van je vader''.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.