Cees raakt er niet over uitgepraat ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Cees raakt er niet over uitgepraat

Iedereen mag het horen

Cees en Ivan hadden eerder deze avond ruzie, waarbij Ivan weer erg nare uitspraken heeft gedaan. Na deze ruzie houd Ivan zijn mond er over, maar Cees zorgt er juist voor dat iedereen het te horen krijgt. Om 19:54 is Bjorn aan de beurt. ''Een smerig laf oud mannetje werd ik net genoemd. Een smerig laf oud vies mannetje. Respectloos. Hoe durf je snotneus. En, ik snap waarom de maatschappij jou niet meer hoeft want jij kan helemaal niks. Ja schoonmaken'', vertelt Cees. Bjorn zegt dat hij dacht dat het niet meer erger kon. Maar blijkbaar dus wel. ''Scheelt hem weer een paar plaatsen'', lacht Cees. Maar Bjorn noemt het vooral schandalig. ''Hij loopt zo weg, zwakkeling zeg ik tegen hem. Zwakkeling''. aldus Cees.

Om 20:22 krijgt ook Mark het verhaal te horen. ''Hij noemde mij een smerig oud laf mannetje''. En waar Bjorn het daarnet echt schandalig vond, moet Mark er alleen maar om lachen. ''En nu?'', vraagt Mark. ''Hij wilde niet met mij praten, loopt weg. Weet je wat hij ook zei? Ik snap waarom de maatschappij jou op jouw leeftijd niet meer moet. Je kan niks meer. Alleen een beetje schoonmaken. En hij herhaalde het hé! Hoe durf je dat te zeggen. Een smerig oud laf mannetje''. Er volgt een streamlock. Zodra we weer beeld hebben is Mark weg, en zien we Cees in gesprek met Benjamin.

Even later om 20:44 is de volgende persoon aan de beurt. Cees gaat de gasten Brownies geven, en is deze in de keuken aan het snijden. Rolf lijkt dat niet goed te vinden, en Cees vindt dat ook dit weer helemaal in de lijn past. ''Ik ben net voor een vies oud smerig mannetje uitgemaakt'', vertelt hij aan Rolf. ''Wie zegt dat dan? Dat vind ik wel heel ver gaan'', laat Rolf weten. Maar dat doet er allemaal niet toe volgens Cees. Volgens Cees gunnen ze elkaar hier het licht in de ogen niet. ''Ze zijn gek hier''.

Even lijkt de rust terug te keren. Er zijn namelijk twee B&B gasten, en de man van het stel zal de dame zo ten huwelijk gaan vragen in de wellness. Hier kun je daar meer over lezen. Zodra het aanzoek gebeurd is gaat Cees gewoon weer verder.

Om 21:11 zien we hem weer met Mark in gesprek. ''Maar dat was het verhaal. Hij loopt zo bij me weg. Wil er niet over praten. En het ging anders dan hij dacht. Een smerig mens! Dat zeg je niet. Kom op Mark, dat zeg je niet''. Mark snapt het. ''Maar één ding, iedereen ziet het en hoort het dat hij dat doet. Dat levert mij weer een hoop good will op''. Cees vindt het ook heel dom dat Ivan dat niet door heeft. ''Hoe mensen daar naar kijken. Dat hem dat kwalijk genomen word. Dat kost hem punten. Hij heeft al de naam van de brulaap. De laatste dagen doet hij weer niets anders. Gister, vanochtend, nu weer. Het ging zo goed. Ik heb hem pas nog gecomplimenteerd. Man wat heb jij jezelf lekker in de hand. Je helpt mensen, luistert. Je bent gewoon goed bezig. En dan ineens baf'', aldus Cees. Mark denkt dat Ivan zichzelf ingehouden heeft. ''Anders wordt het tijd dat die gaat'', lacht Cees.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.