Cees ontdekt een geheim van Mark. ~ Utopia Gekte

9/24/2015

Cees ontdekt een geheim van Mark.

Het poffertjesmysterie.

Tijdens het opruimen van je woning kom je weleens wat tegen. Normaal gesproken weet je wel ongeveer wat je in je eigen huis hebt liggen, maar als je met zoveel bewoners leeft... Dan ontdek je ook weleens wat nieuws! Zo haalt Cees een grote poffertjespan tevoorschijn waardoor er lichtelijk paniek uitbreekt in de oogjes van Mark. Blijkbaar weet hij hier het fijne wel van...

Met een hoop paniekerige gebaren en wat gefluister begrijpt Cees wat er aan de hand is. De poffertjespan is 'per ongeluk/stiekem' achtergelaten voor de bewoners door iemand. Dat mag natuurlijk niet, maar ach. Niks meer over zeggen en snel de poffertjespan weer opbergen. Niemand die het ziet, weet en/of hoort!

Terwijl Cees de poffertjespan snel weer opruimt omdat hij nu pas begrijpt dat dit hartstikke illegaal is, zien we Mark met een brede tevreden glimlach verder gaan met de afwas. Wat een stoute boefjes! :-) Gabriƫlle zien we nog altijd helemaal niks uitvoeren. Behalve zichzelf volproppen met eten. We zagen haar een kleine 20 minuten nog brood eten en nu heeft ze alweer een volle kan met yoghurt(?) die ze leeg lepelt tussen het kletsen door. Ze heeft duidelijk geen zin om iets uit te voeren vandaag.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.