Cees mag Naomi niet aanspreken op gedrag. ~ Utopia Gekte

9/02/2015

Cees mag Naomi niet aanspreken op gedrag.

Gina aan het sporten.

Naomi heeft vandaag uitgeslapen omdat ze tot diep in de nacht heeft liggen typen op bed met de mobiel/laptop.(?) Cees spreekt haar daar op aan alleen dat wordt niet op prijs gesteld door Naomi. Ze is boos en van mening dat Cees dat niet mag zeggen, dat ze tot 4 uur 's nachts heeft liggen tikken. Uiteindelijk gaat Cees weer ongestoord door met poetsen.

Gina en Benjamin zijn aan het sporten geslagen en jarige Bjorn heeft vooralsnog geen verjaardagspost ontvangen. Stefanie leest voor dat er een aanbetaling is ontvangen voor een tatoeage. Stefanie en Rolf zijn druk bezig met gerechten bedenken voor het diner dat ze gaan maken aanstaande zaterdag, maar ze schieten niet echt op. Rolf kan ook niet echt iets bedenken en Stefanie loopt zelf ook een beetje vast. ''Welke knuppel wil nou geen varkensvlees'', moppert ze. Uiteindelijk zoeken ze wat gerechten op 24kitchen.

Ook roddels zijn er volop in het beloofde land. Nicole laat aan Gabriëlle weten dat Stefanie een te grote mond krijgt. Bas laat weten Rolf een leugenaar te vinden. Rob krijgt geen hoogte meer van Mark en Gina die zichzelf constant afzonderen. En Rolf noemt hij te zelfingenomen. Al met al genoeg basis voor een knallende ruzie binnenkort. Al lijkt het een beetje alsof de ruzies verleden tijd zijn en niemand elkaar meer gewoon aanspreekt op hun minpunten. Tenzij het over Cees gaat, dan gebeurt het nog weleens. Mede omdat hij ook anderen gewoon durft aan te spreken. De hele dag door... :-)0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.