Cees is lekker aan het mopperen ~ Utopia Gekte

9/17/2015

Cees is lekker aan het mopperen

Nicole telt de dagen af.

We gaan nog even terug naar deze ochtend. Cees is weer als één van de eersten zijn bed uit, en duikt meteen de keuken in. Daar is hij al meteen in the mood om er weer eens flink op los te klagen. Naomi had gister natuurlijk de melk over laten koken, en vandaag is er weer een heleboel niet goed. Zo heeft Wim de pan niet afgewassen, en zijn er nog meer mensen die hun taak niet hebben uitgevoerd. Ook Ivan niet. ''Jij hebt je taken ook niet gedaan'', vertelt hij tegen Ivan. Ivan vraagt zich af wat dan zijn taken waren. ''Douche, toilet. Maar goed, Mark heeft het niet gedaan, en Bas heeft het niet gedaan. Die hele takenlijst is echt een drama''. Ook Bjorn krijgt commentaar. Cees vertelt dat hij Bjorn 's avonds wel achter de laptop ziet zitten. Maar dat hij overdag weinig uitvoert. Tegen Bas is hij een stukje positiever. ''Goed geslapen jongen?'', vraagt hij vriendelijk. ''Ja, Jij ook?'', vraagt Bas. ''Nee'', laat Cees weten. Hij vertelt dat hij er vannacht drie keer uit geweest is.

Om 09:21 komen Mark en Gina ook hun bed uit. En Nicole is nog steeds druk bezig met aftellen. ''Hoeveelste is het? Oh dan is het nog maar drie maanden en dertien dagen''. Wim is ook al vroeg wakker en hij heeft een drukke planning vandaag. De loodsdeuren gaan er uitgesloopt worden, om er een glazen wand met deuren in te maken. Wim denkt dat het nieuwe kozijn er vanmiddag al in zal zitten. Bas is om kwart voor tien met andere dingen bezig. We zien hem weer volop aandacht geven aan zijn geitjes. Deze worden geknuffeld en gevoerd. Nicole zien we om tien uur druk bezig in de keuken. Ze is hangop aan het maken. En niet te vergeten. Bas heeft gister Victor naar de Gym verplaatst en er een grap mee uitgehaald. Stefanie is vandaag degene die er in trapt. Zie filmpje onder aan deze blog. Gabriëlle weet vervolgens te vertellen dat Bas degene is die de vogelverschrikker telkens verplaatst.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.