Cees is een stoorzender en Gina is onzichtbaar ~ Utopia Gekte

9/28/2015

Cees is een stoorzender en Gina is onzichtbaar

Praten over de stemming

Om tien over half twee zien we Rob en Ivan samen bij het rokersbankje. We komen midden in een gesprek terecht en hebben dus ongetwijfeld het één en ander gemist. Ivan laat weten dat hij niet wil dat het allemaal voor niks is geweest. Waar hij dan op doelt weten we niet. Rob begint over de stemming en zegt dat hij gaat stemmen op harmonie in de groep. Zoals hij er nu in staat zou hij 1 stem aan Rolf geven. 1 aan Cees en 1 aan Gina. Cees heeft toegevoegde waarde, maar is wel een stoorzender. Nog steeds heeft Cees de behoefte om tegen bewoners zijn ongenoegen te uiten over andere bewoners. Maar als het aan Rob zou liggen mocht iedereen blijven. Rob heeft niet zoiets van ''jij moet weg''. Rob vind het moeilijk om samen te werken met Rolf, hij is een praatjesmaker en Gina is onzichtbaar geweest de afgelopen twee maanden. Cees is een stoorzender. Rob vind het wel een goede man. Maar het gaat niet helemaal weg of veranderen.

Voor de rest zien we Bas om kwart over twee klussen in de stal. Ook zijn er weer boodschappen afgeleverd waar Rowena, Bjorn, Gabriëlle en Ivan meteen om heen staan om het uit te ruimen. Ook de markt kramen worden deze middag om half drie weer opgehaald. Ivan helpt dit keer niet mee, maar dat vinden de mannen die de kramen ophalen niet erg. Volgens hun is het zo gebeurd.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.