Cees in tranen vanwege tragische post. ~ Utopia Gekte

9/01/2015

Cees in tranen vanwege tragische post.

Gecondoleerd.

Helaas is blijkbaar niet alle post even positief voor Cees. Hij is al een hele tijd post aan het doorlezen, veelal met plezier en dankbaarheid. De berg post die hij heeft gehad was erg positief en motiverend en Cees was er zichtbaar blij mee. Helaas veranderd zijn goede gevoel al snel wanneer hij verschrikkelijk nieuws leest in een brief...

De zoon van een kennis van Cees is zeer plotseling overleden. Hij is gevallen van de trap in een dierentuin, dit gebeurde op 2 augustus. Cees is helemaal van slag en in tranen. ''Dit is echt heftig. Sjesus'', is een van de reacties van Cees. Hij vertelt dat 16 jaar geleden hun dochter ook al is overleden aan kanker, toen was zij pas 12. De hele groep is in shock en leeft mee met Cees en de nabestaanden.

Samen met een aantal andere bewoners praat Cees nog even na over deze heftige gebeurtenis. Met Bas bespreekt hij nog een aantal andere overledenen en ook Bas spreekt openhartig. Gelukkig krijgt Cees genoeg steun van de groep op een moeilijk moment als deze. Cees moet nog even bijkomen en gaat daarna op aanmoediging van Bas ook zijn andere post nog lezen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.