Cees en Stefanie flippen tegen elkaar. ~ Utopia Gekte

9/22/2015

Cees en Stefanie flippen tegen elkaar.

Cenzuurtopia.

Vannacht, enkele minuten na middernacht, horen we op de achtergrond wat geschreeuw. Het duurt niet lang voor duidelijk is dat Cees en Stefanie ruzie met elkaar hebben. Cees noemt Stefanie een brutaal mens en zij vraagt zich vervolgens af wat Cees zijn probleem nou eigenlijk is. Helaas worden de twee ruziemakers niet in beeld gebracht en worden we er ook niet echt wijs uit. ''Mensen worden niet goed van mij'', laat Stefanie niet veel later weten. Gina noemt Cees ook wel 'een mannetje hoor'. Ook als Stefanie er later weer met Ivan over praat gooit de regie er een audiolock en streamwissel doorheen.

Een serieus nachtelijk gesprek.

Rond kwart voor 1 's nachts zijn Bjorn, Cees en Ivan nog altijd niet moe. In plaats van onder de warme deken liggen besluiten ze om nog een serieus gesprek te voeren. Cees begint namelijk over de administratie die een puinhoop zou zijn. Hij wilt graag een goede administratie, maar volgens Bjorn gaat het al mis bij de slechte registratie. Ook dingen als het turven van de drank verloopt alles behalve vlekkeloos. Volgens Cees geven ze veel teveel weg, maar dat is volgens Bjorn al een stuk minder geworden. Een ruimte tijd later praat het drietal nog steeds achter de laptops in het donker. Bjorn fantaseert over hoe vet het zou zijn als Utopia Nederland stopt en ze doorgaan op de Bahama's.

Uiteindelijk valt iedereen in slaap en gebeuren er verder geen bijzondere dingen meer. We zijn zo bij je terug met een nieuw bericht. Tijd voor een nieuwe dag vol Utopia!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.