Cees doet een oproep aan bezoekers. ~ Utopia Gekte

9/27/2015

Cees doet een oproep aan bezoekers.

Lekker shoppen.

Het eerste gigantische probleem is een feit. Cees ontdekt dat het toiletpapier op is! Met zoveel bewoners is dat geen pretje. Ze kunnen natuurlijk back to basic gaan en gewoon wat bladeren van de bomen plukken, maar dat is niks voor Utopia. Luxe, dat moet het zijn. Vandaar dat Cees een oproep doet aan de mensen die vandaag naar Utopia komen: ''Neem een rol wc-papier mee''. Dus wil je dat echte Utopianen hun billen afvegen met jouw toiletpapier? Vergeet dan niet een rolletje mee te nemen. Of twee.

Wat verder opvalt is dat de markt behoorlijk is gegroeid vergeleken met de vorige keer. Er zijn weer veel gevarieerde kramen én ook nieuwe gezichten. Zo zien we een grote kebab bus en zelfs een draaimolen voor de kinderen. Ook Mark, Ivan en Benjamin valt het op dat de markt behoorlijk uit de klauwen is gegroeid. Dat zou eventueel voor problemen kunnen zorgen, bijvoorbeeld met de rondleidingen. Volgens Bjorn is er op de plek die voor het verzamelen is bedoeld helemaal geen ruimte meer. Ze kiezen daarom een nieuwe verzamelplek uit om problemen te voorkomen.

Waar de heren vooral werken zijn de dames vooral bezig met winkelen. Er vliegt weer behoorlijk wat geld over de toonbank voor met name kleding. ''Ik reken zo af'', laat Nicole weten zodra ze een broek heeft uitgekozen. De bezoekers zijn nog niet binnen of de marktlui verdienen al geld. Zo makkelijk kan dat gaan! :-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.