Cees: ''Dit is echt bizar''. ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Cees: ''Dit is echt bizar''.

Waarom nou een streamlock?

Als we de stream bekijken zien we Cees wat ronddwalen op zijn sandalen met sokken. Hij loopt van de ene naar de andere plek toe, waaronder de rookplek achter de loods. Tijdens het wandelen en het teruglopen naar de loods praat hij tegen zichzelf: ''Dit is echt bizar''.

Joost mag weten waar het nou precies over gaat, want we krijgen opeens een streamlock. Niet de eerste van vandaag. Het leek alsof Cees ergens naar op zoek is alleen zonder succes. We kunnen best onze fantasie gaan gebruiken, maar we houden ons graag bij de feiten. We hebben dus geen flauw idee, sorry. Of de streamlock door Cees is veroorzaakt weten we ook niet zeker. Op de andere livestream zagen we Rolf en Stefanie voor het laatst. Zij waren aan het praten over hoe vies cruesli smaakt als je net je tanden hebt gepoetst, dus dat lijkt geen reden voor een streamlock te zijn.

Een klein minuutje later is de streamlock voorbij en zien we Cees in de kast van een slaapkamer frommelen. Grappig detail: De naam Emil staat nog op de kast geschreven met een zwarte watervaste stift. ''Nou zeg, hoe kan dat nou'', zucht Cees verder als hij onder de dekens kijkt in de paarse slaapkamer. Door naar de kapstok! Hij voelt in wat jaszakken en zucht heel wat af. Gabriƫlle hoort het en vraagt: ''Wat is er schatje''?

Dan blijkt dat het om de nagelknipper van Cees gaat. Hij heeft hem vanochtend nog gezien en nu is die weg. En niemand weet natuurlijk waar de nagelknipper is gebleven. Bizar! Het nagelknipper mysterie is geboren. Hopelijk weet Cees zijn nagelknipper snel weer terug te vinden want hij stoort zich mateloos aan deze kwestie. Een ander mysterie dat wij alvast oplossen is de reden van de streamlock. Rolf was aan het praten over een rechtzaak tegen een oude klant van hem waar hij nu geen zicht meer op heeft. De nagelknipper laat Cees even voor wat het is. Hij pakt de bezemsteel en gaat van zich afvegen.

Heb jij al gestemd op je favoriete Utopia bewoner? Stemmen kan hier. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.