Cadeaus voor Ivan en Nicole ~ Utopia Gekte

9/23/2015

Cadeaus voor Ivan en Nicole

Knuffelen met de dieren

Ivan's familie kwam om tien over één het terrein opgereden. Inmiddels is het bezoek dus al weer bijna afgelopen, maar er is nog veel meer gebeurd. Om tien over twee een uur na binnenkomst kreeg Ivan een heleboel cadeautjes van zijn bezoek. Waaronder een aantal broeken, schoenen, verschillende kleuren blouses, sokken, een trui, en zelfs een eigen handdoek vanwege het schoonmaak incident met Cees laatst. Ook krijgt Ivan een muts, maar die wil hij niet, want dat staat hem niet. ''Owee als ik je nog één keer in lelijke kleren rond zie lopen'', laat zijn zus weten. En Naomi is helemaal enthousiast over de kleren die Ivan gehad heeft. ''Gave schoenen en kleren. Hij is weer lekker verwend door jullie''. Niet alleen Ivan heeft trouwens cadeautjes gehad. Ook voor Nicole hebben ze van alles meegenomen. Een blauw jurkje, een broek, een shirtje, en hakken. Nicole is er natuurlijk erg blij mee. De kleur van het jurkje vind ze mooi. En de hakken past ze precies. ''Oh zo lief. Oh super bedankt man, echt zo lief''. Als Ivan zijn kleding past valt zijn zus op dat hij een goed lichaam heeft gekregen. ''Toen je binnen kwam was je echt vadsig''.  Ook vinden zijn zussen dat Ivan het goed doet in Utopia. Alleen missen ze zijn grapjes.

Ivan laat tijdens zijn bezoek weten dat zoals hij er nu voorstaat dat hij wel in Utopia zou blijven. Maar hij moet kijken hoe het de komende maanden gaat. Ivan wil Utopia netjes achter laten, en niet dat er een puinhoop van word gemaakt. ''Waarom schrijf jij nooit?'', vraagt Ivan aan één van zijn zusjes als ze op het rokersbankje zitten te kletsen. ''Mijn leven bestaat alleen uit mijn kamer. Wat moet ik vertellen'', reageert ze. Ook hoort ze alles al van anderen, en ze wil weer met school beginnen. De opleiding schoonheidsspecialiste. Ook wil iemand anders heel graag langs komen, maar dat zou niet kunnen omdat diegene geen Nederlands kan spreken. Er volgt een streamlock. Niet veel later besluiten ze naar de obstakel run te gaan. Onderweg daar naar toe komen ze Bas tegen die met de Peking eenden aan het knuffelen is. Het zusje van Ivan is er ook helemaal weg van en mag de beestjes met de hand voeren. ''Kapot lief'', noemt ze de beestjes, en ze vind het leuk dat ze niet bang zijn. De eendjes zijn heel gretig en eten het voer zo snel mogelijk op. Ook de geitjes worden gevoerd, en de koeien krijgen ook aandacht. Alle dieren vind ze lief en schattig, en als Bas de pasgeboren kwartels gaat voeren gaat Ivan's zus dan ook meteen mee om te helpen. Ze vindt het leuk dat Bas zo goed is met de dieren, dat zou zij zelf ook doen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.