Boerderijtopia met vogels, biggetjes, een paard en een hond ~ Utopia Gekte

9/21/2015

Boerderijtopia met vogels, biggetjes, een paard en een hond

Zonder overleg

Ondanks dat de bewoners nog niet officieel te horen hebben gekregen dat Utopia doorgaat, zijn ze opeens allemaal druk bezig met het aanschaffen van nieuwe dieren. Aan het begin moest dat altijd nog overlegt worden, maar tegenwoordig lijkt iedereen maar gewoon te bestellen zonder iets met de groep te bespreken. Zo heeft Bas een poosje geleden weer een hele berg broedeieren bestelt waar ondertussen al weer 18 kwarteltjes uit voort gekomen zijn. En dat is nog niet alles want er zitten nog veel meer eieren in de broedmachine die nog uit moeten komen. Naast een grote hoeveelheid vogels die er dus nog bij komen werd er laatst ook al gesproken over een hond. Ivan, Nicole, Gina en Benjamin waren op dat moment de enige vier die er vanaf wisten. Nicole en Gina besloten zelfs al meteen te bellen om een hondje te bestellen.

Maar ook daar blijft het niet bij. Vandaag horen we Ivan al meerdere keren fluisteren over een paard/pony. Om kwart over drie had hij het er over met Gina. Ivan legt uit dat het vrijwel kosteloos zal zijn. De hoefsmid willen ''hun'' doen. En een echte stal is niet nodig want het hoeft niet helemaal dicht. Als het paardje maar even uit de wind kan als het kouder word. De plek naast de stal zou volgens Ivan dus perfect zijn. En hij bedoeld dan het stukje plek waar nu de balen stro en hooi opgeslagen liggen. Ook zou het paardje volgens Ivan geen extra voer nodig hebben, want hij kan gewoon grazen in de wei. Even later om vijf voor vijf zien we Ivan samen met Nicole buiten rondlopen. Ook aan haar vertelt hij over het paard/de pony. Ivan vertelt dat ze een gezondheidsverklaring krijgen van de dokter, en aan het eten zijn ze niet zoveel kwijt. ''Die eet gewoon gras''.

Even lijkt het dus dat de bewoners naast de grote hoeveelheid vogels er ook nog een hond en een paard bij gaan krijgen. Maar dan om half zes horen we Mark achter de loods opeens bellen met boer John. Mark vraagt boer John of hij mini biggetjes kan regelen. En boer John zegt er wel aan te kunnen komen. Ook informeert Mark naar het voer wat een biggetje te eten moet krijgen. Maar dat kan van alles zijn. Als al deze plannen doorgaan duurt het dus niet lang meer voor de bewoners er een hele kinderboerderij bij hebben.

Bouw je eigen boerderij. 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.