Bjorn ontvangt eindelijk zijn verjaardagspost ~ Utopia Gekte

9/02/2015

Bjorn ontvangt eindelijk zijn verjaardagspost

Bjorn ontvangt een grote lading post

Bjorn is vandaag jarig en daar komt van alles bij kijken. Vannacht om twaalf uur werd er al voor hem gezongen en waren zijn mede bewoners er als eerste bij om hem te feliciteren. Later op de dag werd de loods voor hem versierd met slingers, en stonden er opeens vrienden voor hem aan het hek. De bewoners zijn speciaal voor Bjorn zijn verjaardag sushi aan het maken. En ook de taart ontbreekt niet. Het enigste wat Bjorn nog niet ontvangen had was verjaardagspost. Het heeft even op zich laten wachten maar om kwart voor zes is het dan eindelijk zover. Opeens horen we een hoop gegil en gejoel van uit de woonkamer van de loods. Even lijkt het er op dat er weer mensen voor Bjorn aan het hek staan, en daarom rent Bjorn als een gek richting het woongedeelte van de loods om te kijken wat er aan de hand is. Daar aangekomen wordt hij verblijd met een grote hoeveelheid verjaardagspost.

Er zitten twee grote dozen bij, en uit elke doos komt een ballon en een kaart tevoorschijn. De ene ballon is van zijn ouders en zijn zusje, en de andere ballon is van zijn broertje. Op één van de ballonnen staat zelfs een foto van Bjorn. Echt heel vet vind iedereen. Terwijl Bjorn met een grote lach op zijn gezicht de grote hoeveelheid brieven en kaarten bekijkt, staan ook Gina en Naomi nieuwsgierig mee te kijken. Gina merkt op dat Bjorn heel veel post heeft gehad. ''Vet veel, vet leuk''. Bjorn zijn zusje schrijft dat Bjorn er een leuke dag van moet maken ''met die gekke Utopianen''. En Bjorn laat weten dat hij zich nu toch wel jarig voelt. ''Je hebt ook echt vet veel post, vet leuk'', herhaalt Gina nog maar eens. ''Daarom duurde het zo lang. Omdat het zoveel is. De postbode moest vier keer rijden'', grapt Wim, die er inmiddels ook bij is komen zitten.

Terwijl Bjorn met een grote lach op zijn gezicht al zijn brieven en kaarten doorleest, komen er steeds meer bewoners een kijkje nemen. ''Voel je je al een heel klein beetje jarig op zijn minst?'', vraagt Gabriëlle geïnteresseerd. ''Ja'', laat Bjorn weten. Ook Rolf komt niet veel later een kijkje nemen. Bjorn heeft vele leuke kaarten gehad. Kaarten met een muziekje, kaarten waaruit iets omhoog komt. En een kaart waar ze hard om moeten lachen. Op de kaart is een dansende dame te zien. En alle bewoners die in de buurt zijn krijgen de kaart te zien. Bjorn is overduidelijk erg blij met zijn post. Zijn dag kan niet meer stuk.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.