Bjorn is jarig, en Benjamin heeft post van Roelie ~ Utopia Gekte

9/02/2015

Bjorn is jarig, en Benjamin heeft post van Roelie

Happy birthday Bjorn!

Het is deze avond tot laat gezellig geweest in de loods. Naomi heeft de hele avond samen met Wim op bed gezeten. Beide bewoners hadden zichzelf een laptop toegeëigend aangezien het tijd werd om post terug te gaan schrijven. Van tevoren had Naomi allemaal lekkere hapjes gepakt, en op een plateau op bed gezet. Zodat ze de hele avond alles binnen handbereik hebben. En wat gezelligheid op zijn tijd mag wel natuurlijk. Een aantal andere bewoners hebben de hele avond staan darten, en ook daar werd lol gemaakt. Niemand is voor twaalven naar bed gegaan, en daar is een reden voor. Precies om twaalf uur moest er namelijk gezongen worden. Bjorn is jarig en dat moet gevierd worden. 

Met zijn allen zingen ze een verjaardagsliedje. Daarna wordt Bjorn door iedereen gefeliciteerd. En krijgt als cadeau van bijna elke bewoner een zakje stroopwafel snippers. Dit is natuurlijk een grap. Zijn echte cadeau is er nog niet, mocht hij een cadeau krijgen. Cees neemt er uitgebreid de tijd voor om Bjorn te feliciteren. Hij wenst hem nog vele jaren toe, en geluk, en gezondheid, en nog veel meer. Mark besluit ook een grapje te maken en zegt dat Bjorn zijn verjaardagscadeau, de vaseline, morgen komt. Maar eigenlijk is het voor hun beiden, grapt Mark verder. Na de felicitaties opent Bjorn een fles bubbels. Bjorn is 27 geworden en daar moet op gedronken worden. Even later grapt Bjorn dat het hem wel een beetje tegenvalt van zijn vrienden. Ze staan niet eens aan het hek.

Na het korte felicitatie momentje is er ook nog van alles gaande in de loods. Zo hebben Benjamin en Bjorn een lang gesprek over van alles en nog wat. Zodra het over vrouwen gaat, komen we er achter dat Benjamin op alles kan vallen, dik, dun, lang, kort, brunette, blond, zolang alles maar in verhouding is. Hij valt op uitstraling. Bjorn zegt wat kritischer te zijn. Ook Roelie komt nog even ter sprake. Benjamin geeft aan Roelie echt wel een leuke meid te vinden, en hij wil haar na Utopia ook nog wel zien. Als we Benjamin mogen geloven, heeft hij laatst ook post van haar ontvangen. En is hij van plan om haar terug te gaan schrijven.

Verder bespreken Rolf, Wim, Benjamin en Cees deze avond nog een geheim plan. Rolf wil vannacht namelijk de loods versieren. Helaas gooit Bjorn zelf roet in het eten. Hij is zoals gewoonlijk weer achter de laptop te vinden, en zoals we inmiddels weten gaat hij altijd pas heel laat zijn bed in. Waarschijnlijk moeten de heren het vroeg in de ochtend dus nog doen, in de hoop dat Bjorn niet al te vroeg opstaat, en ook niet al te vroeg gewekt wordt door zijn verjaardagspost.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.