Bjorn en Benjamin bellen de dates van Bas ~ Utopia Gekte

9/15/2015

Bjorn en Benjamin bellen de dates van Bas

''Gebeurd niet elke dag Bjorn en Benjamin aan de lijn''

Bas heeft behoefte aan een vriendin, en daarom zijn Bjorn en Benjamin een poosje geleden samen opgestaan als cupido's, om een leuke vriendin voor Bas te regelen. Samen met Bas hebben ze een oproepje geplaatst op de website. En daar zijn vele reacties opgekomen. Aanmeldingen van mooie dames, maar ook van een aantal heren als we Bjorn en Benjamin mogen geloven. Nadat Bjorn, Benjamin en Bas lange tijd hebben kunnen gluren naar de foto's die de dames mee hadden gestuurd, is het nu hoog tijd om ook daadwerkelijk de dates te regelen  Om half acht zien we Bjorn en Benjamin samen achter de loods zitten. Ze hebben de telefoon bij zich en bellen één voor één de aangemelde dames op. Helaas wil dit niet meteen lukken. Ze krijgen telkens de voicemail te pakken. Als dat gebeurd spreken ze de voicemail in, en spreken ze af om later nog een keer te bellen. Bij dames die wel opnemen vragen Bjorn en Benjamin of ze zaterdag naar Utopia kunnen en willen komen. Om twee uur start namelijk de baas beach dating day op de planning.

Ook leggen de heren uit hoe het in zijn werk gaat. Eerst krijgen de dames een blind date met Bas, en degene die Bas uiteindelijk kiest, mag met Bas dineren. ''Net zoals bij Chris toen?'', laat één van de dames weten. Maar die vergelijking mocht ze denk ik niet maken, want er volgt meteen een streamlock. Ondanks dat de dame het redelijk snel vind lijkt ze wel van plan te zijn om langs te komen. Benjamin en Bjorn beloven nog een mail te sturen. Kayleigh krijgen ze ook niet te pakken. Bij haar spreken ze de voicemail in. En ook Charella wordt gebeld. ''Je spreekt met Bjorn en Benjamin uit Utopiaaaa'', zeggen de heren enthousiast. ''Okeej'', klinkt het vanaf de andere kant. Benjamin en Bjorn zijn een beetje aan het flirten en zeggen dat haar stem in ieder geval al goedgekeurd is. Ook aan deze dame wordt vertelt dat de date zaterdag om twee uur plaats zal vinden, maar dat ze het beste een halfuurtje eerder al aanwezig kan zijn. Het zal van twee tot zes zijn, en blijkbaar hebben Bjorn en Benjamin ook aan zichzelf gedacht, want de dames mogen ook een vriendin meenemen als ze dat willen. Als de heren weer opgehangen hebben laat Benjamin weten dat hij denkt dat Facebook nu ontploft. ''Weet je wie ik aan de telefoon heb, wie mijn voicemail heeft ingesproken'', lacht hij.

De heren voelen zich bijzonder. ''Het gebeurd niet elke dag Bjorn en Benjamin aan de lijn''. vervolgens worden ook Melanie en Kayleigh nog gebeld. Kayleigh was al een keer gebeld, maar die kregen ze de eerste keer niet te pakken. De tweede keer neemt ze wel op. Kayleigh vertelt dat ze zit te kijken, en dat ze heel de tijd dacht ''ah neem nou op''. Terwijl ze zelf dus ook niet op haar mobiel keek want ze was al gebeld. Kayleigh is erg enthousiast, en zal er zaterdag zeker bij zijn. Bjorn en Benjamin denken dat Kayleigh een goede kans maakt. En de heren vinden dat ze een leuke stem heeft. Terwijl de mannen nog even verder bellen, beseffen ze zich dat ze al vijf toezeggingen hebben. Sowieso al vijf dates zaterdag dus voor Bas.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.