Bewoners ontdekken dat Rowena in de Playboy heeft gestaan ~ Utopia Gekte

9/14/2015

Bewoners ontdekken dat Rowena in de Playboy heeft gestaan

En dat ze de ex is van Lange Frans

Nieuwe inwoner Rowena kwam om 12:53 het Utopia terrein opgelopen. We zijn nog geen drie uur verder of Bas heeft net als de kijkers al ontdekt dat Rowena de ex is van Lange Frans, en dat ze in de Playboy heeft gestaan. Bas kruipt om half vier namelijk even achter de laptop. ''Rowena ex van Lange Frans. Vriendin Lange Frans in de Playboy'', leest hij op van zijn schermpje. Vervolgens googled hij op ''Rowena in Playboy''. En meteen ontdekt hij meerdere foto's. ''Dit is de ex van Lange Frans'', laat Bas weten aan Cees en Bjorn die er bij zijn komen staan. ''Is ze dat, oh shit, heeft ze in de Playboy gestaan. Is ze dat echt?'', reageert Cees. En het duurt niet lang voor steeds meer bewoners het nieuws te horen krijgen. ''Jezus'', laat Nicole weten. ''Dat is de nieuwe inwoner'', lacht Bas. ''Wat fotografie wel niet kan doen met een mens hé. Zou je toch niet zeggen dat ze dat is'', laat Nicole weten.

Bas zegt dat het ook oud nieuws is vanuit 2006. ''Ja een hele lange tijd geleden'', vult Cees aan. ''Vreselijk enig'', vind Nicole. En er volgt al snel een streamlock. Bas is het wel met Nicole eens. ''Ze ziet er inderdaad heel anders uit''. ''En een beetje opgeblazen'', vult Nicole aan, doelend op de borsten van Rowena. Als Rowena ook het kantoor in komt lopen houd iedereen zijn mond dicht, behalve Cees. Cees zegt dat ze oude geschiedenis foto's van haar aan het bekijken zijn. ''Van mij? Jezus Christus. Get a f*cking life'', roept Rowena uit. Die vervolgens benadrukt dat het al van heel lang geleden is. ''Dus ik heb je tieten al gezien, en dat op de eerste dag'', lacht Bas. ''Het is zo lang geleden, er is van alles veranderd'', herhaalt Bjorn nog maar eens. Waarna Rowena laat weten dat ze het de eerste keer ook al gehoord had. ''Ik zou Lange Frans weleens hier willen hebben, kan jij wat regelen?'', lacht Bas. ''En ikke niet'', roept Rowena terwijl ze weg loopt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.