Benjamin vraagt Rowena naar haar Playboy shoot ~ Utopia Gekte

9/14/2015

Benjamin vraagt Rowena naar haar Playboy shoot

Hard werken

Vanmiddag kwam Rowena als vijftiende bewoner de loods binnen lopen. De kijkers kwamen er al snel achter dat de nieuwe bewoner ooit in de Playboy heeft gestaan, en dat ze de ex is van Lange Frans. In Utopia duurde het ietsje langer voordat ze er achter kwamen. Maar ook Bas wist het al snel te ontdekken. Inmiddels weet vrijwel iedere bewoner in de loods dit nieuws, en Benjamin is degene die er uiteindelijk netjes naar vraagt. Hij wil weten hoe ze er bij gekomen is om zo'n shoot te laten doen. Als ze het natuurlijk niet vervelend vind om er over te praten. Rowena is meteen erg open erover. ''Ik heb de Playboy gedaan'', bevestigd ze. ''Echt?'', roept Naomi uit, die blijkbaar als één van de weinigen in de loods er nog niet over op de hoogte is. Wim laat weten dat hij het mooie foto's vond, en Benjamin laat weten dat hij de foto's nog niet gezien heeft. Rowena zegt dat het hard werken was. Voor de shoot waren ze twee dagen op locatie in Amsterdam. En hoewel ze als een prinsesje behandeld werd was het soms toch hard werken. Bij één van de foto's heeft ze hakken aan en die schoenen waren twee maten te klein. ''En ga dan maar shinen''.

Rowena moest toen posities aannemen, en je gezicht moet blij zijn, maar tegelijkertijd zijn je benen verzuurd door die schoenen. Hard werken dus, laat Rowena nogmaals weten. Als bewoners er naar vragen vertelt Rowena dat ze op de cover stond van de decembermaand in 2005. De foto voor de cover kwam als laatste ''en dat was zo hard werken. Heel leuk, maar hard werken. Maar een supermooie ervaring''. Als ze zouden vragen of Rowena het weer zou doen. ''Ja ik denk het wel''. Maar dan moet Rowena naar eigen zeggen wel eventjes... (aan haar lichaam werken?) ''Mag ik je camera lenen?'', grapt Benjamin tegen Naomi. ''Door professionals, niet door viezeriken'', lacht Rowena. Benjamin zegt het stoer te vinden. En Rowena benadrukt dat ze eigenlijk niet de enigste is hier. Ex bewoner Robin heeft namelijk ook in de Playboy gestaan, en niet één maar twee keer. ''Ik was 22. Net tweeëntwintig. Toen leefde ik echt zo van doen, alles doen''

Benjamin is wel benieuwd hoe ze daar terecht is gekomen. Is ze benaderd, of heeft ze zelf contact opgenomen. Rowena laat weten dat Melisa van Andy en Melisa een vriendinnetje van haar was. Zij deed dat toen en vroeg of Rowena het ook wilde. Rowena wilde dat wel en toen zei Kees de eigenaar van de Playboy, ''Laat haar maar langskomen''. Zodoende heeft Rowena daar dus een plekje gekregen. Ze heeft er ook geld voor gekregen, maar mag niet vertellen hoeveel. ''Niet heel veel''. Rowena kent meiden die meer kregen. ''Maar het was wel heel leuk'', laat Rowena weten.

Het gesprek gaat vervolgens over op andere onderwerpen. ''Ben je hier om te winnen?'', vraagt Benjamin haar. ''Nee'', zegt Rowena. Ze weet niet eens of ze mee doet. Ze is er ook niet op gefocust. Ze ziet Utopia niet als wedstrijd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.