Hond Rico haalt Bas onderuit ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Hond Rico haalt Bas onderuit

''Spelen'' met de hond

Stefanie's familiebezoek is al een poosje op het terrein. We schreven er al eerder over, maar er is natuurlijk nog veel meer gebeurd in de tussentijd. We schreven al dat Stefanie allemaal cadeautjes kreeg. Daar zaten onder andere laarsjes, broeken, en een jas bij. Nadat ze bij de picknicktafel alles uitgepakt heeft is het tijd voor een rondleiding. Stefanie laat de broedeieren zien, en neemt haar bezoek mee over het terrein. In het kantoortje zitten Benjamin en Bjorn ondertussen weer aanmeldingen voor het daten met Bas te bekijken. ''Dit is jouw typ'', zegt Bjorn. Maar blijkbaar is Bas het daar niet mee eens. Hij vindt een andere dame blijkbaar wel interessant en vraagt of hij haar foto mag zien, maar dat mag niet van de heren.

Als Stefanie weer klaar is met de rondleiding gaan ze weer aan de picknick tafel zitten. Ook hond Rico is er bij, en de familie heeft ook een grijphandschoen mee genomen. Ze trainen regelmatig met de hond. En het is voor hun echt een sport. Bas vindt het wel interessant en wil het wel proberen. De handschoen wordt er bij gehaald, en met zijn allen lopen ze naar het veldje bij Baas Beach. Bas trekt de handschoen aan en vervolgens krijgt de hond het commando om ''aan te vallen''. De hond springt omhoog en bijt in de handschoen. ''Oeh me ballen'', roept Bas. Blijkbaar kwamen de poten van de hond daar terecht. In eerste instantie probeert Bas het van dichtbij. Maar daarna mag hij steeds iets verder weg gaan staan. Uiteindelijk mag Bas ook nog over de wei ''weg rennen''. Zodat de hond er echt achteraan moet. De hond komt met zo'n grote kracht aangerend dat hij Bas zelfs onderuit weet te halen. Na Bas willen Ivan en Bjorn het ook nog even proberen. ''Fucking vet, wat een kracht ook'', laat Bjorn weten. Na Bjorn wil Naomi het ook proberen. En ze weten Rob ook zo ver te krijgen om het te proberen. De hond heeft het duidelijk naar zijn zin, en ziet de handschoen als beloning. Gifjes hiervan kun je onder aan deze blog vinden.

Als ze weer klaar zijn met deze ''training'' gaan ze weer met zijn allen richting de picknicktafel. Cees snijd in de keuken de taart aan. En Gabriëlle wordt er ook bij geroepen. Ze vindt de hond maar eng, dus de familie heeft ervoor gezorgd dat de hond netjes op de rotonde blijft liggen. ''Hoe vinden jullie het om hier te zijn?'', vraagt Gabriëlle. Waarna de familie laat weten dat het toch wel apart is. Zodra de taart naar tafel komt horen we dat Gabriëlle haar bezoek ook alvast ingepland heeft. Wel moet ze nog even wachten. Haar familie komt namelijk pas 13 november. Dan is ze jarig.Nieuwe laarsjes

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.