Bas wilde Klaver ruilen tegen twee ezels. ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Bas wilde Klaver ruilen tegen twee ezels.

Een lekker ontbijt.

Dierenliefhebber Bas is nog steeds een beetje gefrustreerd over een mislukt plannetje. Dat blijkt uit het onderstaande gesprekje tussen hem en Stefanie. Hij wilde gisteren twee ezels ruilen voor koe Klaver. Waarom hij zo makkelijk afscheid zou kunnen nemen van Klaver, een van de meest geliefde dieren onder de kijkers van Utopia, weten wij natuurlijk ook niet. Maar het is wel een tikkeltje vreemd dat Bas zich steeds weer op andere dieren stort. Misschien begint het zelfs een beetje teveel te worden met alle eieren er bij die nog uit moeten komen. Of het allemaal goed blijft lopen zullen we moeten afwachten. Ondertussen hopen we maar op het beste!

Stefanie: ''Bas, ik wil mijn vuur terug''.
Bas: ''Ik wil ook weleens wat. Ik heb Klaver gisteren bijna geruild voor twee ezels. En toen kwam Naomi er tussen''.
Stefanie: ''Wat een bemoeial''.
Nicole: ''Je kan niet zomaar ruilen''. 

Door naar de andere bewoners. We kondigden al aan dat Stefanie rond het middaguur bezoek krijgt en ze daarom lekker vrolijk is vandaag. Op de vide zien we Bjorn aan een ontbijt beginnen waar je U tegen zegt. (Zie foto) Het ziet er zo smakelijk uit dat ik zo ook maar eens aan een ontbijt ga beginnen. :-) Gabriëlle houdt Bjorn gezelschap op de vide en op de andere stream zien we Rolf achter de laptop zitten. Gabriëlle zit op de vide omdat ze extreem bang is voor de herdershond die mee komt met het bezoek van Stefanie. Laatstgenoemde komt Gabriëlle halen omdat ze mee moet naar de poort. ''Stiff, die hond komt niet op me af! Die zit aan een lijn. Daar heb je ze al, jeeeeej!, roept Stefanie enthousiast. We zijn zo terug met meer over het bezoek. Spannend! Wordt je ondertussen lid van onze Facebook groep met bijna 15.000 andere Utopia fans? Je bent van harte welkom!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.