Bas wil koe rijden, en BV overleg ~ Utopia Gekte

9/02/2015

Bas wil koe rijden, en BV overleg

Boer John aan de telefoon

Hoewel er vandaag aardig wat gebeurd in Utopia, is er vrij weinig te vermelden. Een groot deel van de bewoners heeft sinds drie uur BV overleg/vergadering. Mark begint de vergadering met het vermelden dat ze nu 8500 euro in de plus staan. Dan heeft hij alle kosten van de komende maand er wel al afgetrokken. Zoals de boodschappen, de koeien, elektra, kosten voor de komende markt en dergelijke. Ze kunnen dus alleen nog maar stijgen. Bjorn laat weten dat Oktober een drukke maand wordt. Cees wil een Meet en greet dag organiseren voor fans/kijkers. En ook bespreken ze een nieuw bonus systeem, waar Cees het niet geheel mee eens is, want mensen die een product verkopen, of een dienst verlenen verdienen dan extra geld, terwijl Cees die bijvoorbeeld het huishouden doet, geen extra verdiensten heeft. Meer over het overleg zullen we vast te horen krijgen in het centraal.

Onder andere Naomi en Gina hebben tijdens het BV overleg de loods versierd met slingers. Bas besluit ook nog even actie te ondernemen. Eerder vandaag wilde hij op Klaver een rondje rijden, maar toen de koe weg liep vroeg Bas zichzelf af of het eigenlijk wel kan en mag. Hij belt dus met boer John om te vragen of hij op de koe mag rijden. John laat weten dat het wel kan. Zelf hebben ze ook een koe waar soms wel drie kinderen op zitten. De koe vindt het prachtig volgens boer John, maar als je dit wilt moet je het de koe wel aanleren. Ook moet iemand de koe vasthouden, je kan er niet zelf op springen. Je moet het even met beleid doen. Voordat Bas het telefoon gesprek weer beëindigd moet hij van boer John iedereen de groeten doen. Ook komt boer John waarschijnlijk volgende week, nog even langs om een machine op te halen. Die dag kunnen ze ook meteen verder praten over de koe.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.