Bas staat op eenzame hoogte. ~ Utopia Gekte

9/14/2015

Bas staat op eenzame hoogte.

Uitslag favorietenpoll.

Gisteren konden we weer allemaal stemmen op onze favoriete Utopia bewoner. en wederom hebben veel lezers dat gedaan, waarvoor dank! Het is waarschijnlijk geen verrassing dat Bas ook deze keer weer eenzaam aan de top staat. Hij heeft nogmaals ruim 50% van alle stemmen gekregen en er is dan ook niemand die maar enigszins in de buurt van zijn populariteit kan komen. Ivan is een kleine 2% gestegen ten opzichte van vorige week en staat daarmee op de tweede plaats. Cees, Gabriëlle en Bjorn complementeren de top 5.

Waar Stefanie vorige week nog helemaal onderaan stond weet ze nu een 9e positie te veroveren. Een flinke stijging van 4 plekken, gefeliciteerd! Dat betekent automatisch dat iemand anders deze week onderaan de lijst staat. En die twijfelachtige eer gaat naar Utopia bewoonster Gina, ook wel bekend als het liefje van Mark. De volledige uitslag is te zien op de onderstaande afbeelding. Even er op klikken, rechtermuisknop en vervolgens openen in nieuw tabblad. Op een smartphone of tablet kan je dit doen door je vinger enige tijd op de afbeelding te drukken. Vergelijken met de uitslag van vorige week? Die uitslag staat hier.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.