Bas ontvangt een doos vol met broed eieren ~ Utopia Gekte

9/03/2015

Bas ontvangt een doos vol met broed eieren

12 peking eenden, 36 kwartels, en nog veel meer

Om tien voor half twee zien we Bas op het terrein opeens met een grote doos in zijn handen staan. Aan Stefanie en Rob(?) die op de schommelbank zitten, vertelt Bas dat het eieren zijn. Stefanie gelooft het niet, waarom zou Bas eieren bestelt hebben. Bas begint op te noemen wat voor eieren er allemaal in zitten. ''Japanse kwartels, Jersey Giant''. Stefanie vraagt wat dat laatste is. ''Zie ik er uit alsof ik dat weet?'', vraagt Bas haar. Hij gaat maar weer verder met het opnoemen van wat er nog meer in de doos zit. ''Khaki Campbell, Peking eenden, Zijdehoender, Brahma en Cochin eieren''. Terwijl Bas terug loopt naar de loods mompelt hij hardop tegen zichzelf dat hij niet gaat betalen. ''Ik betaal gewoon nergens voor''. Binnen in de loods begint hij het uit te pakken. Al snel komen er nog meer bewoners een kijkje nemen. Benjamin laat weten dat het over een paar weken pas echt leuk is. ''Dan krijgen we weer eendjes op de kamer''.

Als Ivan komt kijken vraagt hij of ze korting hebben gehad. Nee, maar Bas gaat ze nog bellen. Hij heeft het helemaal niet over geld gehad. Dacht gewoon leuke reclame voor hun. Of zo iets. ''Weer eieren. Vette shit'', laat Bjorn weten als hij ook de eieren ontdekt. ''Zijn er veel ook'', merkt Rob op. Bas begint weer op te noemen welke eieren er allemaal in zitten. Maar de eieren moeten eerst 24 uur rusten. Ondertussen zoekt Bas samen met Nicole, Ivan en Stefanie op Google op wat alles is. Als ze de verschillende kipjes zien vinden ze het helemaal leuk. Zo zien sommige er echt super schattig en pluizig uit. Binnen in het woongedeelte van de loods heeft Rolf de eieren inmiddels ook ontdekt. ''12 peking eenden hahaha, 36 kwartels. [...] Motherfucker, heeft hij gewoon weer eenden zitten bestellen. lachen man'', lacht hij.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.