Bas mist een kuikentje. ~ Utopia Gekte

9/25/2015

Bas mist een kuikentje.

Cees vrolijk.

Na Ivan en Stefanie is het de beurt aan Cees om uit bed te komen. Hij lijkt vandaag een goede bui te hebben en loopt met een glimlach op zijn gezicht door de loods. Zelfs dat hij 2,5e kilo is aangekomen kan zijn goede ochtendhumeur niet verpesten. Zijn lading pillen gaat met een glas water naar binnen en hij is helemaal klaar voor een nieuwe dag vol poetsmiddelen en gemopper over zijn medebewoners.

Inmiddels is het al 10 uur en zijn er behoorlijk wat pioniers uit bed gestapt. Het gaat wel gepaard met veel gehoest en gekuch want de griep heerst nogal in het beloofde land. Ook is Bas al snel gepikeerd omdat hij een kuikentje mist in zijn broedbak. Er staat duidelijk 'afblijven' op de bak geschreven, maar Stefanie is niet de meest gehoorzame pionier in Utopia. Zij heeft dan ook vrolijk een kuikentje uit de broedbak gepakt. Het is nou eenmaal te schattig om niet aan te raken.

Verder.... Laat Stefanie weten de keuken vandaag te gaan poetsen en is Ivan van plan om met Rolf te gaan zitten voor het klantenonderzoek. Langzaam maar zeker komt de loods weer in beweging en is de slaap uit de ogen gewreven. Mark en Gina liggen nog wel in bed, lekker dicht en warm tegen elkaar aan gekropen. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.