''Bas mag wel even flink voelen''. ~ Utopia Gekte

9/06/2015

''Bas mag wel even flink voelen''.

Kickboksles gaat beginnen.

Terwijl Cees om half elf nog steeds zit te poetsen in de loods worden steeds meer bewoners wakker. Ook Naomi is weer opgestaan en gaat sportief meedoen met de kickboksles. Ze heeft standaard pijn maar kijkt wel hoe lang ze mee kan doen. Ze heeft haar ouders en Giorgio beloofd om beter op te letten. Terwijl de kickboksles wordt voorbereid komen steeds meer bewoners uit bed. Onder andere Gina en Wim zien we omkleden op de vide.

Trainer Fritz zien we om 11:07 door de poort lopen met 2 andere mannen en 1 dame. Ze bespreken al wandelend wat er vandaag allemaal gaat gebeuren. ''In principe moeten ze op elkaar'', laat Fritz weten. Bijvoorbeeld Ivan met Bjorn. En Bas mag ook wel even flink voelen met Rob, zo laat de trainer weten. Omdat het gala er binnenkort aan zit te komen wil hij de training flink wat opvoeren. Alleen met de meiden mogen ze wel uitkijken.

Eenmaal binnen worden er vele knuffels uitgedeeld en de trainer vraagt aan iedereen hoe het gaat. Met iedereen gaat het wel goed, behalve met Bjorn. Hij laat weten een hersenschudding te hebben dus hij kan alleen technisch meedoen. Een paar dagen geleden had Bjorn hard zijn hoofd gestoten. Fritz waarschuwt iedereen dat ze Bjorn goed in de gaten moeten houden. Respect dat Bjorn toch besluit om mee te doen met deze training!

De trainer legt aan Bas en Ivan uit dat de vergunning voor het kickboksgala rond is en dat ze nu echt aan de bak kunnen. ''We gaan iets grandioos neerzetten, we hebben er zin in'', vertelt hij enthousiast.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.