Bas vindt dat Cees zich verlaagt. ''Wil je echt die weg gaan?'' ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Bas vindt dat Cees zich verlaagt. ''Wil je echt die weg gaan?''

Cees raakt er weer niet over uitgepraat

We zijn inmiddels van Cees gewend dat hij bij alles wat er gebeurd, de noodzaak voelt om het er met meerdere mensen over te hebben. Eerder deze avond was dat al zo toen Ivan gemene uitspraken richting hem had gedaan. En ook nu Cees terug vecht, laat hij aan meerdere mensen weten wat hij allemaal gezegd heeft. Buiten treft hij Rob. Hij vertelt hem wat er gezegd is en dat hij Ivan 24 uur de tijd heeft gegeven om zijn excuses aan te bieden. ''En anders wat?'', zou Ivan gevraagd hebben. Waarna Cees zou hebben gezegd, ''anders niks''. Maar zo is het niet precies gegaan. Cees heeft gezegd, dat zie je dan wel. Hoe dan ook. Cees herhaalt alles wat hij herhalen wil. En Rob lijkt er niet zo'n zin in te hebben om het allemaal aan te horen. ''Zullen we niet met modder gaan gooien. Ik hou daar niet zo van'', laat hij weten. Maar Cees trekt zich daar niet zoveel van aan. ''Echt een ongecontroleerde lopende tijdbom is het''. Op dat moment besluit Rob maar weg te lopen, dat is het beste. ''Ja morgen weer een dag'', sluit Rob af. Cees blijft alleen achter en besluit maar tegen zichzelf te gaan praten. ''Nah, ik vreet het wel weer alleen op. [...] We zijn wel wat gewend. [...] Sukkels ugh''

Even later komt Cees Bas tegen. ''Ik heb hem net even flink de waarheid gezegd. Hij kreeg natte ogen. Ik had hem goed beet. Snotneus heb ik tegen hem gezegd. Ik zeg jonge je zit hier met geleend geld. Je hebt niet eens een voordeur man die van jezelf is. Wat lul je man''. Bas lijkt het niet zo slim te vinden. ''Wil je echt die weg gaan?'', vraagt hij aan Cees. Maar Cees praat ondertussen gewoon verder. ''Ik dacht ik zal je even beet pakken. Bij de ballen. Flikker lekker op''. Bas wijst Cees er op dat hij zich dan verlaagt. ''Dan verlaag je je hé''. Maar ook daar gaat Cees niet op in. ''Ik heb gezegd, ik geef je 24 uur de kans om met mij de handschoen weer op te pakken. O en als ik dat niet doe, wat gebeurd er dan? Ik zeg: helemaal niks. Ik geef je alleen 24 uur de kans''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.