Bas klimt op Stuk, en Bas van Mora komt weer langs ~ Utopia Gekte

9/03/2015

Bas klimt op Stuk, en Bas van Mora komt weer langs

Stuk gooit Bas er af

Eind van de ochtend en begin van de middag is er weinig bijzonders gebeurd. Stefanie was nog even naar Gina toe gelopen om te vragen wanneer ze gaan praten. Gina geeft op dat moment aan dat ze nog een knip afspraak heeft, en dat ze daarna wel even kunnen praten. Stefanie heeft de afgelopen nacht gehuild, en laat dat aan Gina weten. Maar veel meer wordt er nog niet besproken. Even later om kwart over twaalf zien we opeens Bas op stuk de koe zitten. Vlak daarvoor probeerde hij samen met Benjamin Klaver al weg te lokken met voer, maar dat lukte niet echt. Terwijl Stuk dus afgeleid wordt met voer, is Bas op zijn rug geklommen. Heel even lijkt het goed te gaan, en blijft Stuk rustig staan. Tot hij opeens achteruit loopt, een beetje wild wordt, en Bas van zijn rug af gooit. ''Ik zat er op'', zegt Bas blij. ''Nu wil ik echt een zadel. Brave koe'', zegt Bas terwijl hij Stuk nog even aait.

Niet veel later zien we ook Bas van Mora het terrein weer op komen. Hij heeft dit keer een hele lading snacks bij, en spullen zoals een tang. 12 doosjes servetten. Reclame plaatjes om aan de muur te hangen. Een schort, een wekker, en nog veel meer. Mark is er superblij mee. Vanaf nu kan hij veel meer snackkeuze aanbieden aan zijn klanten. Zo zijn er onder andere Lucifers, Sito sticks en Viandellen bij gekomen in de Luifel, en Mark heeft nog veel meer nieuwe snacks die we hier niet hebben genoemd. Na afloop horen we Mark zeggen dat hij het nummer en het e-mail adres van Bas heeft. Als hij vragen heeft zal hij mailen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.