Bas kiest welke drie dames er mogen blijven ~ Utopia Gekte

9/19/2015

Bas kiest welke drie dames er mogen blijven

Er mogen drie dames door naar de volgende ronde

Nadat Bas kort heeft gedatet met acht dames en één heer, moet hij gaan kiezen welke drie dames er mogen blijven voor een langere date. Aan Bjorn en Benjamin laat hij weten dat de eerste dame schattig was. De tweede valt af. De derde is ''plat''. De andere dates vond hij allemaal echt superleuk, en de jongen valt ook al af. Date één mag sowieso blijven. Na lang twijfelen kiest hij ook voor de één na laatste date. En zijn derde keuze kunnen we nog niet mee krijgen omdat er een streamlock plaats vind. Bas wil eigenlijk straks pas kiezen als hij de dames face to face ziet, maar van Benjamin en Bjorn moet hij echt blind kiezen. Zodra we dus weer beeld hebben heeft Bas zijn keuze al gemaakt. Hij mag naar binnen waar alle dates al op een rij zijn gaan staan, om zijn keuze bekend te maken aan de dames.

''De eerste dame die mag blijven is date nummer één. Hallo Didi, jij bent door'', laat Bas weten. Zijn tweede keus is gegaan naar date drie. En zijn laatste keus is gevallen op date acht. Bas laat weten dat hij nog meer dames had willen kiezen, hij vond ze allemaal leuk maar mocht er van Benjamin en Bjorn maar drie kiezen. Al snel wordt duidelijk dat Bas baalt dat hij niet voor Kayleigh heeft gekozen. Hij heeft nog lang zitten twijfelen en uiteindelijk toch niet voor haar gekozen. Maar heeft daar al meteen spijt van. Helaas kan hij zijn keus nu niet meer veranderen en zal hij het hier mee moeten doen. Naomi word er bij geroepen zodat Bas nog even vlug met alle dates op de foto kan. Er wordt een groepsfoto gemaakt, een foto van de dames die apart met Bas op de foto willen. En daarna is het voor Bas weer tijd voor de volgende date ronde.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.